◄ Filmovi & Serije ►

Započeo SlavicBeast, Septembar 28, 2015, 12:48:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ŦΛЯΞ poslato Novembar 18, 2017, 19:49:38 POSLE PODNE
Da'li zzna neko neki sajt za skidanje filmova sa prevodom (treba mi assasin screed)
https://titlovi.com/download/?type=1&mediaid=254405
@ŦΛЯΞ ubacis preko Subtitles u VLC media player i uzivas..

Treba mi neki nov akcioni film ili sci-fi/naucni filmovi , da nema dosta erotike ne mogu vise drkat  jbt xd...
/\

#A.J.

Citat: Selim404 poslato Novembar 18, 2017, 22:20:20 POSLE PODNE
Treba mi neki nov akcioni film ili sci-fi/naucni filmovi , da nema dosta erotike ne mogu vise drkat  jbt xd...
Ne znam akcioni, ali nova komedija 'Why Him' u kojem glumi čuveni James Franco iz filma 'Spider-man' :)

Citat: Captain Foux poslato Novembar 18, 2017, 22:23:27 POSLE PODNE
Ne znam akcioni, ali nova komedija 'Why Him' u kojem glumi čuveni James Franco iz filma 'Spider-man' :)
Hvala buraz , vazi pogledacu nece mi nista falit haha
/\

Citat: Muma420 poslato Oktobar 11, 2017, 23:12:57 POSLE PODNE
Citat: Foux poslato Oktobar 11, 2017, 23:10:39 POSLE PODNE
Citat: Muma poslato Oktobar 11, 2017, 23:08:46 POSLE PODNE
Citat: Foux poslato Oktobar 11, 2017, 21:13:07 POSLE PODNE
Citat: Tosic ãƒ,, poslato Oktobar 11, 2017, 20:52:27 POSLE PODNE
Neki dobar film za pogledati?

Na fazon wrong turn
Ne pada mi na pamet ništa, ali u svakom slučaju "21 Jump Street" / "22 Jump Street", predlažem prvi dio. (My name is Jeff) hahah :D
Jbt ja sam oplak'o kad je onaj rekao My name is Jeff HAHAHAHAHAHAH kad mu se hobotnica zalijepi na lice
Hahahahahhaha, ja sam čuo u MLG efektima to "My name is Jeff" hahahahaha, kao hoće na meksičkom/španskom kojem već pa glupo ispade hahahahhhahahahah, oj i ja sam se smijo pola sata, jebi ga, to mi je jedan od dražih glumaca, gledo sam i neke druge filmove gdje glumi. My name is Jeff hahahahahha..

you look like mexican wolverine HAHAHHAHAHAHAHAHAHA tako nešto je rekao xD

Ako ste gledali 21 jump street, 22 jump street mozete samo pogledati do djela 'my name is Jeff', ostalo je bukvalno isti ku*ac ko i prvi dio.

Dobar ti je onaj Assassin's Creed, ja msm da je neki spoj akcije i sci-fia.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: anDro_ poslato Novembar 18, 2017, 22:27:52 POSLE PODNE
Citat: Muma420 poslato Oktobar 11, 2017, 23:12:57 POSLE PODNE
Citat: Foux poslato Oktobar 11, 2017, 23:10:39 POSLE PODNE
Citat: Muma poslato Oktobar 11, 2017, 23:08:46 POSLE PODNE
Citat: Foux poslato Oktobar 11, 2017, 21:13:07 POSLE PODNE
Citat: Tosic ãƒ,, poslato Oktobar 11, 2017, 20:52:27 POSLE PODNE
Neki dobar film za pogledati?

Na fazon wrong turn
Ne pada mi na pamet ništa, ali u svakom slučaju "21 Jump Street" / "22 Jump Street", predlažem prvi dio. (My name is Jeff) hahah :D
Jbt ja sam oplak'o kad je onaj rekao My name is Jeff HAHAHAHAHAHAH kad mu se hobotnica zalijepi na lice
Hahahahahhaha, ja sam čuo u MLG efektima to "My name is Jeff" hahahahaha, kao hoće na meksičkom/španskom kojem već pa glupo ispade hahahahhhahahahah, oj i ja sam se smijo pola sata, jebi ga, to mi je jedan od dražih glumaca, gledo sam i neke druge filmove gdje glumi. My name is Jeff hahahahahha..

you look like mexican wolverine HAHAHHAHAHAHAHAHAHA tako nešto je rekao xD

Ako ste gledali 21 jump street, 22 jump street mozete samo pogledati do djela 'my name is Jeff', ostalo je bukvalno isti ku*ac ko i prvi dio.
oba dijela predobra, ja oplačem kad gledam

Da li mi moze neko naci assasin screed 2016 film za download ?

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

@Tosic ãƒ,, Pogledaj film "Plan za bijeg" neki dan sam ga gledao odlican je.  ;)

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Novembar 23, 2017, 21:17:27 POSLE PODNE
neki dobar film fasttt
Koji žanr najviše voliš?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!