[POMOC] SAMP Objekti

Započeo DeadDon, Septembar 16, 2015, 23:39:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Da li tko ima mogucnost da ubacim sve samp objekte (ili bar 0.3e objekte) u najnoviji MTA 1.5 ?
Stvarno me zeza ovo te nemogu nikako naci fajlove koji sadrzavaju bas sve objekte ...

Pozdrav, nisam siguran, ali mislim da ne postoji jedan fajl kojim mozes ubaciti sve objekte u novu verziju MTA.
Ako zelis posebno svaki onda to i mozes, naravno posotji dosta tutorijala na YouTube-u koje mozes pogledati.

Ako vec zelis da imas sve objekte i da ne moras nista da ubacujes onda ti iskreno preporucujem Jernejl's Map Editor ( Link mozes pronaci u ovom podforumu ) gde ne moras uopste da vodis brigu o tome, naravno JME ima neke prednosti, a takodje MTA ima svoje.

Jernejov editor je ovaj samp editor?
Nisam tocno siguran..

Jer s njim mi je muka radit stvarno..

Btw. - Jerneja znam uživo :D Loknar mu je prezime. slovenac. Prav čovek  :D
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2015, 16:18:27 POSLE PODNE od DeadDon

Mislim na OVAJ Map Editor.

Kao sto sam gore napomenuo svaki Map Editor ima svoje prednosti i mane.
Svima je tesko da rade u JME kada pogledaju da moraju da strelice sve detaljno i sl., ali nakon par dana shvatices koliko je lakse, preciznije i bolje raditi u njemu, znam dosta vrhunskih mapera na ovim prostorima i znam kako svako radi i preko cega radi i nijedan od njih ne koristi MTA pre svega zato sto nemaju vise toliku podrsku i toliko prednost u odnosu na JME.

Ukoliko i dalje ne zelis da koristis JME onda ostani na MTA ali kao sto sam vec rekao probaj da jedne po jedne objekte ubacis, moram napomenuti da je tesko ubaciti najnovije objekte iz 0.3.7 azuriranja i da moras pazljivo raditi i gledati, a isto tako vazi i za 0.3e, 0.3c objekte.

Ako imas problema nekih oko ubacivanja objekata u MTA ili problema sa JME ( ako ti treba detaljnije objasnjenje oko nekih funkcija imas OVU temu ) slobodno napisi u ovoj temi ili otvori novu :)