[Odlazak] Acke

Započeo Acke, Septembar 17, 2015, 00:19:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pa ovako dosao je i taj dan, nisam hteo da pisem post zbog odlaska ali odlucio sam da se lepo pozdravim sa svim clanovima balkan samp-a. Dosao je i taj dan pored toga sto sam oko sampa sa pauzama jos od 2009-te secam se svog prvog servera na kom sam igrao danas naravno vise ne radi ali tada je bio jako dobar stunt server. Awesome Stuntages.... Odavno sam radio sa sampom i koliko vidim ekipa i scena se totalno promenila od tada do sada... Uz pomoc ovog foruma i onog drugog sam dosta toga naucio pawno a varujem da su ova 2 foruma mnogo mlade ljude uz pomoc sampa okrenula ka programiranju i od njih su sada nadam se postali uspesni ljudi u zivotu.
Ipak je ovo obicna igrica koje igraci predstavljaju kao neko svoji svet...Svaka cast Kalcor-u i njegovom timu sto su uspeli da naprave da samp bude ovoliko zarazan..Ipak kako prolaze godine za sa-mp jednostavno vise nema vremena u zivot..I bolje je tako zato sto se to stvara neki osecaj zadovoljstva,srece i ispunjenosti dok igrac satima sedi za racunarom i ne razmislja o stvarnom svetu, za to mislim da je najvise kriv Roleplay bas zbog toga sto simulira realan zivot i onda igraci ne mogu na neki nacin razlikovati realan zivot od virtuelnog (onog na sampu) Mogao bih pisati 30 dana, iskreno kajem se sto sam se toliko bio posvetio sampu u nekim trenucima svog zivota ali sta je tu vreme se ne moze vratiti... Naravno nista ne traje vecno tako da i svemu ovom ima kraja.
Ja se iskreno nadam da ce i ovaj forum i onaj drugi postojati dugo dugo vremena i da vlasnici zarade neki dinar od ovoga zato sto nije ni njima lako da odrzavaju i trude se oko tih stvari. I za kraj evo par samp imena koja zasluzuju biti spomenuta ovde: Denis_Lapi,  Denim, Ino, Croheart, Vuzimir itd... Pozdrav svima i zelim vam puno srece sa ovim forumom. Zbogom
:D
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2015, 07:52:18 PRE PODNE od Acke
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Citat: Acke poslato Septembar 17, 2015, 00:19:59 PRE PODNE
sa svim clanovima zapadnog balkan samp-a.

Promijeni to brate :D Na BS-u si, ne zbs-u :D
Sretno;)
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2015, 00:44:51 PRE PODNE od DeadDon

Promenio sam ali nije prihvatilo bilo :D :)

Ahhpozz brate, sve najbolje :)

My Bike KTM 450 SXF 2008

Pozdrav, sve najbolje u zivotu! :)
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2015, 21:09:08 POSLE PODNE od [CH] Lenon

Steta sto odlazis, imao si dobre ideje, cucemo se mi jos na fejsu, srecno inace :)

Hvala svima, tu sam ja posmatram vas iz senke :D, Kada bas imam slobodnog vremena odradicu po neku mapicu..