[12. recenzija] Balkan Elite

Započeo #Dado, Jun 20, 2015, 11:05:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima evo nas sa našom 12. recenzijom. Danas vam recenziramo server Balkan Elite, pa krenimo...

Registracija

Registracija je jednostavna u svega par koraka. Kada udeÄ'e na server otvori vam se menu (textdraw) za registraciju i logiranje.TakoÄ'er se na textdraw-u nalaze imena vlasnika/skriptera/mapera. Registracija se sastoji od prihvaćanja uvjeta, unosa željene lozinke, biranje spola, biranje države porijekla, unos godina, unos emaila, biranje spawna.
Nasa ocjena: 7/10

Sistemi

Na serveru postoje razni sistemi, sistem vozila (mozete posjedovati 2. vozila),sistem kuca (mozete posjedovati 2. kuce) ,sistem motora,sistem letjelica,sistem brodova,sistem stanova,sistem vikendici,sistem firmi,sistem imanja... Što se tiče sistema promjenjeni su 3D Textovi, dodani novi sistemi. Sistemi su prakticni i jednostavni za korištenje.
Nasa ocjena: 7/10

Administracija

Administracija na serveru je veoma dobra. Zatrazio sam pomoc te se je nakon par minuta teleportao gamemaster koji mi je pokazao neke osnove servera i lokacije.
Nasa ocjena: 8/10

Informacije/Zaključak

Mod je solidno odradjen, nista posebno. Moj savjet je da vise aktiviraju administraciju. Ako zelite dobru zabavu BElite je kao stvoren za vas.
Nasa ukupna ocjena: 7/10

Server IP: 37.187.77.46:server uklonjen!
Server Forum: www.balkan-elite.info
Server verzija: 0.3.7
Poslednja Izmena: Jun 30, 2015, 04:34:35 PRE PODNE od Blaeks

Možda si mogao još malo opširnije opisati i povećaj slike