[15. Recenzija] - Skill Arena

Započeo VladoBagwell, Jul 16, 2015, 14:56:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav evo nas u našoj 15. recenziji.U ovoj recenzijom bavimo se sa server Skill Arena.

Registracija

Registracija na ovome serveru je veoma unikatna i jednostavna,prvo se morate složiti sa pravilima servera pritiskom na "Prihvati",zatim vam se pokazuju textdrawovi u koje morate unjeti svoje podatke.Za registraciju je potrebno upisati:lozinku,e-mail,državu,godine i odabrati spol.
Ocjena: 9/10

Igra

Kada se registrirate dobijete 20.000$ i level 1!Preporuka za početak je da odete do auto škole položite.Zatim odete u opstinu zaposlite se!U izboru imate 19 poslova.Za pocetak uzmite posao vozaca busa!Placa toga posla iznosi 8.000$ za 4-5minuta.
Ocjena: 7/10

Sistemi

Server ima solidne sisteme.Tu su jos sistemi kuce,stanovi,vikendice,firme,vozila...Anti-Cheat je jako grozan.Mozete cijeli server obici sa fly...Server ima unikatan sistem pitanja!
Ocjena: 6/10

Administracija

Administracija na ovome serveru je jako losa.Pozvao sam vise puta admine i nisu odgovarali.Kada je dosao GM rekao je da nema vremena da mi pokazuje server..
Ocjena: 5/10

Slike

Zakljucak

Ako vam treba server gdje nema bas roleplay-a i gdje igraci ubijaju druge igrace na spawnu.Onda je ovo server za vas!
Konacna ocjena: 7/10

Informacije

SAMP IP:server.sa-rpg.com:7777
FORUM: http://www.sa-rpg.com/
Vercija: 0.3.7

Sve ste bolji i bolji, onako, solidna rezencija. Inace igrao sam na serveru, ne moze se ocekivati nista od admina i gamemastera kada se tu pozicije kupuju, tj, sve se kupuje, od lidera, admina, pa do nekih sitnica..

Poboljsavate se.al skill arena nije takva kakvu si je ti nahvalio. Sve se kupuje. Od pozicija do motora.

Dosta o tome Å¡to se kupuje, mislim da svi to znamo... lopovluk je velik.... 20e 10m,  a drugovima da 100m za 10e.... tako da , tamo se sve kupuje, a mod je super.....
toliko o tome.......

recenzija..

savrsena

Recenzija odlicna,konacno ste privhvatili moju kritiku i ubacili vise slika! :)
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Lijepa recenzija, Ä'aba pričate o toj prodaji kad oni imaju najviÅ¡e igrača na naÅ¡im prostorima, posle DWG  :)
Member since Oktobar 02, 2013, 22:25:17 poslijepodne

Lijep server,nisam neÅ¡to puno igrao.Samo čuo sam mnogo o tome da se djele leveli i pare frendovima,to bi trebali ispraviti  ;) Ali svejedno,svaka im čast za prosjek igrača  ;)