[FS] Brzinomjer v2.0

Započeo Atom, Jun 09, 2015, 13:13:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Verzija 0.1 je moj prvi Speedometar, a verzija 0.4 je najnovija jer vidim da se zalite na poziciju verzije 0.1.
Uzeo sam u obzir to sto je Speedometar za RolePlay servere i uklonio ime vozila i dodao sam citac snage vozila

Verzija 1.15 - Speedometar koji sam sam razvio u nekoliko sati, razlog tomu je sto sam imao problema sa koordinatama
i ostalim stvarima potrebnim da se sve savrseno uklopi.
Naravno, kao i uvijek i svugdje, nista nemoze biti savrseno pa tako i ovo.
Spoj verzije 0.1 i 0.4.

Verzija 2.0 - Htio sam urediti raniji post koji sam objavio prije nesto vise od 2 godine ali jer u pravilu pise ispod pa sam ipak
odlucio podijeliti sa svima ono sto sam napravio par dana nakon zadnjeg
uredivanja prvog posta kojeg mozete pronaci na dnu posta
Citat: SopranoZabranjeno je "refreshati" teme starije od 10 dana,osim ako ne trebate pomoć u vezi FS!

- bugova nema, testirano kao sto vidite na slikama
- boje i slova mozete ozmjeniti po vlastitom ukusu
- ako imate imalo samopostovanja i postovanja prema drugima necete brisati CREDITSE

SLIKA:
v2.0

PERFORMANSE:
- Gorivo: nema nikakvog znakovnog prikaza nego je u textdraw box, samo linija kao na nekim serverima na MTA
- Snaga vozila: nema nikakvog znakovnog prikaza nego je u textdraw box, samo linija kao na nekim serverima na MTA
- Brzina: u kilometrima na sat
- Naziv vozila: nista posebno, svako vozilo ima svoj naziv
- Totalka: Vozilo se ne unistava nego se automatski popravi na odredenu snagu i vise se ne moze upaliti dok se ne popravi
- Sistem goriva: Ubacene su sve lokacije benzinskih postaja sa komandom /fill koja izbaci dijalog
Na ekranu ce se prikazati kad vozilo bude na rezervi, a ako se isprazni vise se nece moci upaliti dok se ne napuni rezervoar

pastebin
v2.0

pwn / amx
v2.0

ENGLESKA VERZIJA: [FS] Speedometer v2.0 EN
pastebin
v2.0

pwn / amx
v2.0

CREDITS:
System32

Prethodni post - [FS]Speedometar v1.15
Citat: Nikola TeslaNe žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.

Lijep dizajn nije pre natrpano, svidja mi se.
SendClientMessage(playerid,-1,"{F3FF02}Obavijest{FFFFFF}: You can not start the vehicle, gas tank is empty.");
Zasto pises malo engleskim jezikom, malo hrvatskim ?
Poslednja Izmena: Jun 09, 2015, 19:40:21 POSLE PODNE od #Dado

Citat: #Dado poslato Jun 09, 2015, 19:39:41 POSLE PODNE
SendClientMessage(playerid,-1,"{F3FF02}Obavijest{FFFFFF}: You can not start the vehicle, gas tank is empty.");
Hahahaha, definitivna pobeda!

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: #Dado poslato Jun 09, 2015, 19:39:41 POSLE PODNE
Lijep dizajn nije pre natrpano, svidja mi se.
Preveo sam prvo na engleski i hrvatska verzija mi se zbugala negdje pa sam onda stavio englesku i prevodio redom, slucajan previd hahaha
Citat: Nikola TeslaNe žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.

Citat: â˜... ᴘɪɴᴋɪ â˜... poslato Jun 10, 2015, 01:43:48 PRE PODNE
Dobar rad svaka cas :)
Hvala  ;)
Ali zamolio bih vas da testirate i ako ima gresaka pa da prijavite kako bi ih ispravio.  :)