[Pomoc] Add CMD Diploma

Započeo kim3205, April 30, 2015, 03:26:24 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:EM
Detaljan opis problema:Ovako napravio sam organizaciju Policijska Akademija(PA) naprimer ako igrac hoce da udje u PD ili Zandarmerija ili Saobracajnu Policiju mora da zavrsi skolu(kod PA) i dobije diplomu PA znaci bez diplome igrac da nemoze da udje u PD SP itdd bez diplome dok lider PA ne dodeli diplomu samo to trazim!
Na primer ovko da bude:
Kod lidera PD kad kuca cmd:invite da lideru PD SP i tako to pise Taj igrac nema diplomu,nemozete ga ubaciti u PD !
A lider PA kad daje nekome diplomu da igracu pise Cestitamo dobili ste diplomu sad mozete u PD SP!
Ako ste nekad igrali na Blo odMo ney ili BlackStreet isto tako mi treba komnda CMD:padiploma

Dio skripte:Treba meni :/

i am king!

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Pa koristis if sa varijablama kojima dajes vrednost u sscanf

CMD:invite(playerid, params[])
{
 if(PlayerInfo[playerid][pLeader] != ID ) return SendClientMessage(playerid, -1,"Niste lider");
 new igrac;
 if(sscanf(params,"u",igrac)) return SendClientMessage(playerid, -1,"/invite [ID]");
 if(PlayerInfo[igrac][pDiploma] != 1) return SendClientMessage(playerid, -1,"Igrac nema diplomu"); // Ako nema diplomu
 PlayerInfo[igrac][pClan] = ID; // Ubacuje ga u org
 return 1;
}

Prilagodi varijable, ja ne radim pawno vec duze vreme pa je mozda neka zagrada ili nesto promaklo. Ali sustina je ta.
Poslednja Izmena: April 30, 2015, 11:41:19 PRE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com