[POMOC]Label

Započeo branac_rocky, April 12, 2015, 22:17:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Kad prebacim iz Create3DTextLabel u CreateDynamic3DTextLabel na ID 0 igraču mi bude taj label.
Dio skripte:
Primjer
VikendicaLabel[vi] = CreateDynamic3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,VikendiceInfo[vi][viUlazX], VikendiceInfo[vi][viUlazY], VikendiceInfo[vi][viUlazZ],30.0,0,1);

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Jesi uradio update svih includa i plugina koje koristis ?

Pa ne znam sta bih ti sad rekao ja znam da je pre bilo kad ne radis update tj koristis stariju verziju od nekih kljucnih includa kao sto su a_samp i jos par vezanih za ovaj inc onda se znalo desavati problema s id 0 ... E sad takodje znam da ponekad 1 3DText nekad zna u nekim modovima da pravi probleme pa ne radi taj 1 pa se obicno 1 napravi na nekim ko zna kojim kordinatama a u text nista ne moras staviti ... Aj kazi ti meni koji ti 3Dtext pokupis jel to uvek isti neki text ili ? Da vidimo mozda si ti nesto negde smandrljo pa imas ovaj problem.

CreateDynamic3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,VikendiceInfo[vi][viUlazX], VikendiceInfo[vi][viUlazY], VikendiceInfo[vi][viUlazZ],30.0,INVALID_PLAYER_ID, INVALID_VEHICLE_ID, 0, -1, -1, -1, 100.0);

probaj ono zamjenit s ovim, ja ga tako koristim i radi sve normalno
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!