[Pomoć] MTA vehicle problem

Započeo TheCountMapping, Maj 09, 2015, 21:53:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako dugo dugo radaim u MTA i sada kako sam presao na novi laptop cim sam prvi put instalirao imao sam problem sa vehicle , naime kada udjem u MTA Map editor normalno mogu svako dugme pritisnuti mogu uci i u objekte i sve ali problem je kod vehicle kad kilkinem stvori random auto pokaze ga na mapi i igirca se zaledi mogu kliknut esc i ponovo uci ali nikako to ne mogu rjesiti help please
Ozzy_Makaveli         x LIFE ZONE x  Comming Soon !

VOLI SVOJE POŠTUJ TUĐE !!!

Zemljo tisucljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si Jedina moja Domovina
Jedna si Jedina Bosna i Hercegovina

Bog Nek Te sacuva za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova mojih pradjedova
Jedna si Jedina moja domovina
Jedna si Jedina Bosna i Hercegovina !!!

Hmm, probaj sa reinstalacijom celog MTA programa.
Ukoliko sam dobro shvatio, problem je da kada udjes u vozilo program se zaledi i ne zeli vise da radi, a nakon toga se program sam iskljuci? Verovatno je nesto do tebe odnosno tvog novog laptopa, ne verujem da je ista do samog programa MTA, ali preporucujem da probas sa reinstalacijom programa.

Ukoliko se problem pojavi nakon reinstalacije, obrati nam se ponovo u ovoj temi i pokusacemo na drugi nacin da je resimo.. :)

Citat: bryant ãƒ,, poslato Maj 09, 2015, 22:05:50 POSLE PODNE
Hmm, probaj sa reinstalacijom celog MTA programa.
Ukoliko sam dobro shvatio, problem je da kada udjes u vozilo program se zaledi i ne zeli vise da radi, a nakon toga se program sam iskljuci? Verovatno je nesto do tebe odnosno tvog novog laptopa, ne verujem da je ista do samog programa MTA, ali preporucujem da probas sa reinstalacijom programa.

Ukoliko se problem pojavi nakon reinstalacije, obrati nam se ponovo u ovoj temi i pokusacemo na drugi nacin da je resimo.. :)

da upravo je to problem on meni spawna auto i prikaze ga ko objekat ali ne otvori onaj meni da biram auto i zaledi se unutar ali ja mogu kliknut esc i ponovo kliknut map editor

skinuo sam ponovo MTA reinstall i opet isto samo zaledi pokusao sam novu mapu napraviti ni to ne radi cekao 5 minuta nista ...

Zemljo tisucljetna
Na vjernost ti se kunem

Trazio sam po internetu resenje, ali niko do sada nije imao takav problem, tako da je najverovatnije nesto do tvog laptopa.
Da li mi mozes reci sta se tacno pojavi tj. sta pise kada ti se igra zamrzne? Da li uopste pise da windows trazi resenje i sl. ili se jednostavno zamrzne ekran i nista ne pojavljuje?

Takodje, moguce je da je i do MTA verzije, tako da probaj sa nekom starijom verzijom MTA to isto.

Citat: bryant ãƒ,, poslato Maj 09, 2015, 22:26:13 POSLE PODNE
Trazio sam po internetu resenje, ali niko do sada nije imao takav problem, tako da je najverovatnije nesto do tvog laptopa.
Da li mi mozes reci sta se tacno pojavi tj. sta pise kada ti se igra zamrzne? Da li uopste pise da windows trazi resenje i sl. ili se jednostavno zamrzne ekran i nista ne pojavljuje?

Takodje, moguce je da je i do MTA verzije, tako da probaj sa nekom starijom verzijom MTA to isto.
eh to mi nije palo na pamet probacu sa 1.4.0 verzijom iskreno ni meni nije jasno koristim MTA 2 i vise godina i ovo mi se nikad nije desilo na googlu haman nema nikako a tacno sta mi se desi spawna mi auto i kada treba da izbaci meni da biram auto taj prozor se ne pojavi nego ostane  model auta u donjem cosku i ne mogu kliknuti ikone sto je jos cudnije mogu kliknuti esc i sve F1,F2 itd funkcije i inace mogu normalno koristiti Object i ostale ikone samo to sa vehicle probacu pa javim
Poslednja Izmena: Maj 09, 2015, 22:33:03 POSLE PODNE od TheCountMapping

Zemljo tisucljetna
Na vjernost ti se kunem

Install sam stari i opet isto sve radi osim vehicle ... sory za DP

Zemljo tisucljetna
Na vjernost ti se kunem

Hmm, citao sam jos malo na nekim forumima o slicnim problemima i pronasao sam resenje da je u pitanju neki mod odnosno sam GTA:SA, ne znam iz kog razloga.
Po meni, ostalo ti je jos samo da probas da reinstaliras ceo GTA:SA, ali bas celog, da ne ostane nijedan mod ( ukoliko ih imas ).
Ako ne uspe, onda stvarno ne znam kako resiti taj problem, i moguce je da ako nista ne uspe od ovoga da je do tvog racunara onda.. :)

Javi nam da li je uspelo.. :)

Hvala puno skroz sam zaboravio da ne smijem .asi filove drzat u GTA
instal sam drugi gta u novi folder pa cu taj koristiti za MTA
Hvala puno mnogo pomoglo :D moze lock

Zemljo tisucljetna
Na vjernost ti se kunem