[POMOC] Ne prikazuje TD 150tom IDu

Započeo Paul Castellano, April 04, 2015, 21:07:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Edit UPa
Detaljan opis problema: Kada se igrač ID 150+ logira na server ne prikažu mu se TDovi te se igrač ne može logirati(Jer treba kliknuti "Login" .) Igrači koji su bili ID 150(5/6 puta sam prešao 150) su mi rekli da vide sve poruke itd.Pošto je se moglo pisati /report iako nisi logiran tada su nam IDovi 150+ slali reporte...Tako da mogu sve osim što ne vide TDove.
Dio skripte:
Primjer jednog TDa koji mu se prikazuje onplayerconnect
CitatPlayerTextDrawShow(playerid,Textdraw25[playerid]);

Textdraw25[playerid] = CreatePlayerTextDraw(playerid, 414.399902, 188.160034, "LOGIN");
   PlayerTextDrawLetterSize(playerid, Textdraw25[playerid], 0.561999, 2.346666);
   PlayerTextDrawAlignment(playerid, Textdraw25[playerid], 1);
   PlayerTextDrawColor(playerid, Textdraw25[playerid], -1);
   PlayerTextDrawSetShadow(playerid, Textdraw25[playerid], 0);
   PlayerTextDrawSetOutline(playerid, Textdraw25[playerid], 1);
   PlayerTextDrawBackgroundColor(playerid, Textdraw25[playerid], 51);
   PlayerTextDrawFont(playerid, Textdraw25[playerid], 2);
   PlayerTextDrawSetProportional(playerid, Textdraw25[playerid], 1);
   PlayerTextDrawSetSelectable(playerid, Textdraw25[playerid], true);
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
http://prntscr.com/6pjuvt
http://prntscr.com/5toetm

TakoÄ'er dobivaju ove boje ni to mi nije jasno,to nije slučaj kada se igrač logira do ID 150..Već sam pitao mnoge iskusnije skriptere no nisam dobio odgovor..Samo mi nemojte spominjati MAX_PLAYERS jer je bio 200  ;)

Lp,
Poslednja Izmena: April 04, 2015, 21:08:41 POSLE PODNE od Paul Castellano

hmm, kad sam nešto bio radi s tdovima s tajmerom, sad neznan jel tu tajmer, al nema veze, ja san to radia tako šta san napravija globalne textdrawowe, i u publicu tog tajmera di se pokazuju tdovi sam s foreach za sve igrače, jer jednom kad sam testira s prijateljon skupa smo ušli na server meni suse pokazali a njemu nisu, sad neznan jel ti ovo išta pomoglo, al eto

Ovdje je čudno što neće baš 150tom Idu da prikaže,sve do 149 je ok.A iznad 150 ne radi nijedan.
Tražio sam u modu sve gdje se spominje 150 no neuspijeÅ¡no  :'(

Kolko ti je podesen define za MAX_PLAYERS ?

joÅ¡ sam napomenuo u prvom postu  :(

Samo mi nemojte spominjati MAX_PLAYERS jer je bio 200 

CitatMozes da radis preko foreacha?

Å ta bi to promjenilo?
Poslednja Izmena: April 04, 2015, 23:17:48 POSLE PODNE od Paul Castellano

Pa pazi to sto ti sada spominjes se meni davno desilo kada sam imao vise igraca od podesenog na MAX_PLAYERS ali ako je u modu na 200 onda ok ali pogledaj da nemas neku FS gde imas isto mozda definisan MAX_PLAYERS pa je mozda ispod onog sto ti dozvoljavas u tvom primeru 200 ili kolko vec ...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato April 05, 2015, 00:32:20 PRE PODNE
Pa pazi to sto ti sada spominjes se meni davno desilo kada sam imao vise igraca od podesenog na MAX_PLAYERS ali ako je u modu na 200 onda ok ali pogledaj da nemas neku FS gde imas isto mozda definisan MAX_PLAYERS pa je mozda ispod onog sto ti dozvoljavas u tvom primeru 200 ili kolko vec ...

Gledao sam i to.  :'(