[POMOC] Gvar plugin problem

Započeo ChampaWasTaken, Februar 27, 2015, 15:09:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: od 0
Opis problema o kojem se radi: ovako radim mod sa gvarom jer mi je potreban iz odredjenih razloga medjutim kada startam server na hostu (imam dedicated masinu) nece da mi ga loada (izbaci ovo)
[15:07:57]  Loading plugin: gvar.so
[15:07:57]   Failed (plugins/gvar.so: cannot open shared object file: No such file or directory)
[15:07:57]  Loaded 4 plugins.

[15:07:57] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
[15:07:57] [debug]  DeleteGVar
[15:07:57] [debug]  GetGVarInt
[15:07:57] [debug]  GetGVarString
[15:07:57] [debug]  SetGVarInt
[15:07:57] [debug]  SetGVarFloat
[15:07:57] [debug]  SetGVarString
[15:07:57] [debug]  GetGVarFloat
[15:07:57] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
[15:07:57] [debug]  DeleteGVar
[15:07:57] [debug]  GetGVarInt
[15:07:57] [debug]  GetGVarString
[15:07:57] [debug]  SetGVarInt
[15:07:57] [debug]  SetGVarFloat
[15:07:57] [debug]  SetGVarString
[15:07:57] [debug]  GetGVarFloat
[15:07:57] Script[gamemodes/sa-mp.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[15:07:57] Number of vehicle models: 0
medjutim kada startam server na kucnom radi normalno
Dio skripte:
Slika (neobavezno):
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

U logu ti pise da ti taj fajl ne postoji, provjeri u plugins folderu da li imas gvar.so .

Citat: Lenon poslato Februar 27, 2015, 15:12:38 POSLE PODNE
U logu ti pise da ti taj fajl ne postoji, provjeri u plugins folderu da li imas gvar.so .

Mislis da bih postao da vec to nisam provjerio :( - i da updateovo sam i include i plugin
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

To ti pise:

Failed (plugins/gvar.so: cannot open shared object file: No such file or directory)

Provjeri jos jednom i provjeri da li si pod server.cfg upisao sve kako treba.

Evo ovako
Koji got zadnji plugin da stavim u server cfg pise not found, premjestio sam gvar na pocetak i loada ga normalno ali nece zadnji da mi loada
plugins crashdetect.so gvar.so streamer.so sscanf.so mysql_static.so

to su mi plugini
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Izbaci crashdetect to ti ne treba, trebace ti jedino u slucaju da ljudi dodju i da ti prave crash po srwu onda ga ukljucis par dana dok se to smiri i opet iskljucis... On ne treba da ti bude za stalno ukljucen jer zna da pravi te debugove i jos svasta :D

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Februar 27, 2015, 15:19:32 POSLE PODNE
Izbaci crashdetect to ti ne treba, trebace ti jedino u slucaju da ljudi dodju i da ti prave crash po srwu onda ga ukljucis par dana dok se to smiri i opet iskljucis... On ne treba da ti bude za stalno ukljucen jer zna da pravi te debugove i jos svasta :D

Evo bas sam se sada toga sjetio i obrisem ga medjutim ponovo nece zadnji da loada
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Stavi zadnji na prvo mesto pa vidi sta ce biti ...