[Pomoc] Veoma sporo ucitavanje objekata

Započeo Sergio, Februar 08, 2015, 11:40:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Malboro YuPlay.
Detaljan opis problema: Kao sto sam i u naslovu napisao, veoma sporo ucitavanje objekata.
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Izvinjavam se ako krsim format postavljanja teme, ali samo da napomenem da sam vec isprobao ovaj tut, na moju zalost, nije mi pomoglo.

Poslednja Izmena: Februar 08, 2015, 11:40:52 PRE PODNE od flashroyal

Jesi sve uradio kao na tutorialu i jel to za sve objekte koje imas na serveru ili samo na pojedinim lokacijama ? Usput kakav ti je net i ping u igri ?

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Februar 08, 2015, 15:23:43 POSLE PODNE
Jesi sve uradio kao na tutorialu i jel to za sve objekte koje imas na serveru ili samo na pojedinim lokacijama ? Usput kakav ti je net i ping u igri ?

Na nekim objektima koji su na udarnom mestu sam radio ono sto je preporuceno u tutorialu, i razlika je neprimetna.

Problem nije karakteristican za odredjene objekte, vec se desava sa vecinom.

Po mom misljenju, nije do neta, jer se problem pojavljuje samo na ovom gm, na nekom drugom modu se ne pojavljuje nista slicno, naravno postoji mogucno da gresim, ali opet mislim da konekcija ne bi trebala da predstavlja problem.

Pa pazi ping u igrici moze da ima uticaja na objekte mada ovaj problem se najceste desava kada imas gomilu objekata ... Probaj mozda da im smanjis broj pa da vidis sta ce biti.

Evo, upravo sam sad izbrisao dosta mapa, koje sam smatrao nepotrebnim, medjutim ni sad nema promena.

Mislim da sam isprobao sve moguce nacine, ali i dalje nista od toga, izgleda da nema spasa :D

Sto se mene tice moze lock, ako u medjuvremenu resim problem, javicu nekako, ukoliko nekoga bude interesovalo naravno.

Naveo sam to sve u prvom postu, obavio sam sve korake iz tutoriala, koje ukljucuju i updateovanje.