[Pomoc]Nece Compile

Započeo Shaw Salcedo, Februar 07, 2015, 17:14:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Bm
Detaljan opis problema: Zasto kada compile ne desi se nista cekam 15 minuta i nista se nedesi
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
GAD SAM JA

Kako mislis nista se ne desi ? Mora nesto nakon par sekundi ili da se prekine ili da ti izbaci greske ako ih ima ...

Klikni na compiler nekoliko puta (ako ti je stariji komp) i kad ti bude pisalo not responding sacekaj koji minut i compile ce raditi a moguce je i da imas vise od 26 errora i onda compiler crasha
GTA Crna Gora RolePlay
-Skripta:10% gotova
-Mapa:24% gotova

Ovako ja compile i cekam 15 minuta i compila se i dalje ali nista nece da se desi
GAD SAM JA

Desavalo se i meni to,seti se sta si zadje ubacio i izbrisi ga pa pokusaj  ;)

I meni se nekada desavalo slicno, iako imam veoma solidan racunar za takve zahteve.

Takodje, pored ostalog sto su naveli ostali clanovi, moguce je da i sama velicina skripte (koliko redova ima), kao i performanse samog racunara diktiraju vreme za koje ce se compile izvrsiti.

ako si radio sa dialozima i dialog ti velik mislim duga linija nece preci pawno preko toga, ili ako si negdje zagradu zaboravio zna se isto desiti uglavnom zadnje sto si radio prelistaj i vidi sta ne valja
~ Server Pernambucho Roleplay ~
Forum : ~ http://pernambucho.com/ ~
Facebook :~ https://www.facebook.com/events/331686430351597 ~

Owner : JA :D

Neko mi je dao neki sajt za te linije evo vam link codegeneratos.pl i pokazuje mi errore od linije 1 do 6000 i nesto tako nes ako ocete mogu ja da vam posaljem te linije inace koristi BM Mod
GAD SAM JA

Mislim da bi bilo mnogo da stavljas sve te linije, navedi samo neke koje su ti prioritetne, koje ne mozes da resis, i naravno spisak nekih od errora.

Ovako ja sam krenuo da pravim ranac sistem i ono sve dialog i ta sranja i sve uradim i izbaci mi error i posle zaboravim ja jedan dialog i ja compile i nista se nedesi i ja sve izbrisem vezano za ranac i probam compile i nece ne znam sta je to
GAD SAM JA