[Pomoc] Admin Vozilo

Započeo Shaw Salcedo, Februar 05, 2015, 08:48:33 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Bm
Detaljan opis problema: Imam problem ja sam uzeo /avozilo iz nekog tamo moda i izbaci mu listu svih auta i ja hocu da napravim kada igrac ukuca /avozilo i npr spawnuje lupam NRG-500 E sada se pitam kako da napravim da na tom motoru pise [A/H]
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
GAD SAM JA

Sto se ne potrudis nekako malo bolje da pojasnis u cemu je problem ? Sta sad ti ovde hoces da napravis komandu za stvaranje vozila ili neki text na njima kad ih stvoris ?

Evo ti cela cmd
CMD:avozilo(playerid, params[],help)
{
    #pragma unused help
	if(PlayerInfo[playerid][pGm] >= 1 || PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1)
	{
	    if(AdminDuty[playerid] == 0 && GmDuty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""ORANGE"[BU:RP]"SIVAc"Morate biti na Admin & Helper duznosti!");
		if(AdminVozilo[playerid] == -1)
		{
            ShowModelSelectionMenu(playerid, vozilalist, "Izaberite vozilo");
			/*vozilo1 = CreateVehicle(579,Pos[0],Pos[1],Pos[2],Pos[3],random(1),random(1),500);
			PutPlayerInVehicle(playerid,vozilo1,0);
			AdminVozilo[playerid] = vozilo1;
			SCM(playerid,-1,"INFO | "ZUTA"Stvorili ste Admin & GM Vozilo.");
			new engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective;
			GetVehicleParamsEx(GetPlayerVehicleID(playerid), engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective);
			SetVehicleParamsEx(GetPlayerVehicleID(playerid), 1, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective);*/
		}
		else if(AdminVozilo[playerid] != -1)
		{
			DestroyVehicle(AdminVozilo[playerid]);
			AdminVozilo[playerid] = -1;
			SCM(playerid,-1,""ORANGE"[BU:RP]"SIVAc" Admin vozilo je unisteno !");
		}
	}
	else return SCM(playerid,-1,""ORANGE"[BU:RP] "SIVAc"Samo Admini & Supporteri.");
	return 1;
}

E sada mene zanima kako da napravim kada igrac ukuca /avozilo da mu se stvori i da na kolima pise [A/H]
GAD SAM JA

Na vrh

new Text3D:VehicleLabel[sizeof(CarInfo)];

I evo ti komanda 

CMD:veh(playerid, params[])
{
	new
	    Float:X,
		Float:Y,
		Float:Z,
		carid,
		id,
	    color1,
	    color2;
	if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 0) return SCM(playerid, -1, "Niste ovlasceni");
	if (sscanf(params, "ddd", id, color1, color2)) return SCM (playerid, COLOR_GRAD2, "Koriscenje: /veh [ID] [Color 1] [Color 2]");
	GetPlayerPos(playerid, X, Y, Z);
	carid = CreateVehicle(id, X+2.0, Y, Z, 0.0, color1, color2, 60000);
	TogglePlayerControllable(playerid, 1);
	PutPlayerInVehicle(playerid, carid, 0);
	VehicleLabel[carid] = CreateDynamic3DTextLabel("[A/H]", 0x00C2ECFF, 0.0, 0.0, 0.0, 25.0, INVALID_PLAYER_ID, carid);
	return 1;
}