[Pomoc]Text

Započeo da s1ck ;x, Januar 06, 2015, 20:14:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: C
Detaljan opis problema: Kako da napravim da npr ispod nekog vozila pise cije je to vozilo,npr od PD da pise Policija od GSF,GrooveStreetFamily od admina AdminVozilo kako to da namestim?
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Negde na vrh scripte
new Vozila[Broj vozila koliko ih imas na srwu];

Negde u public OnGameModeInit
Vozila[ID Vozila] = CreateDynamic3DTextLabel("Text", Boja, 0.0, 0.0, 0.0, 10.0, INVALID_PLAYER_ID, ID Vozila, 0);

A sta ako imam infernusa za buy i infernusa u PD sta cu onda ?

primjer ako su ti od policije vozila definisana:
new policecar[10] - ovo u [] je koliko vozila imas od PD e sada

i definises new Text3D:policecar3d[10][MAX_VOZILA]; ovaj broj opet zavisi na koliko vozila hoces da ispises text

policecar3d[0][policecar[0]] = Create3DTextLabel(""PLAVA"Policija", 0xFFC100FF, 0.0, 0.0, 0.0, 25.0, 0, 1);

Attach3DTextLabelToVehicle(policecar3d[0][policecar[0]], policecar[0], 0.0, 0.0, 0.0);

Poslednja Izmena: Januar 07, 2015, 08:58:34 PRE PODNE od mario_cacic

Da li ce to da mi pise "ispod" vozila onda? a to MAX to zavisi od zagrada? ako imam 10 policijskih vozila onda napisem [10]MAX itd.. a ako hocu npr 8 da mi pise to onda napisem [8] i sta onda? opet MAX ili ??

I isto da pitam da ne otvaram novu temu,kada npr kucam /aveh stvori mi se sultan ali ja na serveru imam par sultana,imam sultana za admine za gamemastere za policiju i za buy a ja hocu da mi ispod vozila kod kojeg stvorim sa /aveh pise sultan znaci samo ispod tog sultana i ispod GM sultana a ne ispod ostalih,tacnije hocu da pisem i ispod ostalih ali drugacije,a onda trebam opet da definisem samo drugacije? pa onda na pisem[1] MAX posto to kada stvaram stvorim 1 ? ako me razumes?

pisat ce ti na sredini vozila text
a ako imas 10 vozila u zagradi moras stavit za jedan vise znaci 11 :)

A ok a sta ako hocu da mi pise to ispod /aveh a to je sultan  a u skripti imam par sultana a ja hocu samo ispod tog?? da l' to da dodam ispod /aveh komande tacnije u njoj posto vec treba ID vozila bojim se da ne uzme sva sultan vozila i da pise..

nemozes u komandu :) kako ti je definisano admin vozilo :)

Ne razumes me.. Hoću kad se stvori aveh da pise ispod..

YCMD:aveh(playerid, params[], help)
{
	#pragma unused params
	#pragma unused help
	if(P_Enum[playerid][pe_GameAdmin] >= 1)
	{
	    if(AdminVozilo[playerid] > 0) return SCM(playerid, MGRESKA"Vec si stvorio admin vozilo");
		new Float:x, Float:y, Float:z;
		GetPlayerPos(playerid, x, y, z);
		AdminVozilo[playerid] = CreateVehicle(560, x, y, z, 0.000, random(6), random(6), 30000);
        PutPlayerInVehicle(playerid, AdminVozilo[playerid], 0);
		SCM(playerid, 0x007BFFFF, WARNING"Stvorio si admin vozilo!");
	}
	else return SCM(playerid, MGRESKA"Samo Admini!");
	return 1;
}

Probaj ovako
YCMD:aveh(playerid, params[], help)
{
	#pragma unused params
	#pragma unused help
	if(P_Enum[playerid][pe_GameAdmin] >= 1)
	{
	    if(AdminVozilo[playerid] > 0) return SCM(playerid, MGRESKA"Vec si stvorio admin vozilo");
		new Float:x, Float:y, Float:z;
		GetPlayerPos(playerid, x, y, z);
		AdminVozilo[playerid] = CreateVehicle(560, x, y, z, 0.000, random(6), random(6), 30000);
        PutPlayerInVehicle(playerid, AdminVozilo[playerid], 0);
		SCM(playerid, 0x007BFFFF, WARNING"Stvorio si admin vozilo!");
		AdminVozilo[playerid] = CreateDynamic3DTextLabel("Text", Boja, 0.0, 0.0, 0.0, 10.0, INVALID_PLAYER_ID, AdminVozilo[playerid], 0);
	}
	else return SCM(playerid, MGRESKA"Samo Admini!");
	return 1;
}