[Pomoc] oko komande za posao

Započeo goxyru, Januar 07, 2015, 02:30:18 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja skripta od 0
Detaljan opis problema:napravim komadu za posao,dam mesto na kom se moze kucati i preuzeti posao, ali nesto me zeza oko tih koordinata
Dio skripte:
CMD:posao(playerid,params[])
{
    if(PlayerInfo[playerid][pPosao] != 0) return SCM(playerid,COLOR_RED,"Ti vec radis negde, prvo daj otkaz u birou");
    if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 5.0, 363.5803,154.6621,1025.7964))
	{

PlayerInfo[playerid][pPosao] = 1;
		SendClientMessage(playerid,0xFF9900AA,"Cestitamo dobili ste posao, udjite u prostoriju pored da obucete vasu opremu za posao");
	}
	else return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"Nisi na plantazi(ako ne znas gde je kupi GPS)");
	return 1;
}
[b]Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)[/b]:
Californian Dream Owner

Sta te muci oko kordinata, jel znas kako da je uzmes na /save ?
Inace ovako komanda moze i ovako da se uradi...

CMD:posao(playerid,params[])
{
    if(PlayerInfo[playerid][pPosao] != 0) return SCM(playerid,COLOR_RED,"Ti vec radis negde, prvo daj otkaz u birou");
    if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 5.0, 363.5803,154.6621,1025.7964)) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"Nisi na plantazi(ako ne znas gde je kupi GPS)");
	SendClientMessage(playerid,0xFF9900AA,"Cestitamo dobili ste posao, udjite u prostoriju pored da obucete vasu opremu za posao");
	return 1;
}

ma znam uzeti koordinatu nego kad nisam na koordinatama kad sam bilo gde i kucam/posao pise mi ono sto treba da nisam na plantazi  da kupim gps , ali isto mi pise i kad sam na tim koordinatama...to je problemi nece da mi postavi posao kad sam na tim koordinatama, na pickupu
Californian Dream Owner

Evo ti pokusaj vako

CMD:posao(playerid, params[])
{
	if(PlayerInfo[playerid][pPosao] > 0)
	{
		SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"Ti vec radis negde, prvo daj otkaz u birou");
		return 1;
	}
	if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid,2,363.5803, 154.6621, 1025.7964))
	{
		if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 4.0, 363.5803, 154.6621, 1025.7964)) return SCM(playerid,COLOR_RED,"Nisi na plantazi(ako ne znas gde je kupi GPS)");
	}
	return 1;
	}

sredio sam , napravio sam glupu gresku .. ipak je bilo pola dva jutros ahhah uopste to nisu bile te koordinate.Ipak hvala vam na pokusaju :)
Moze LOCK
Californian Dream Owner