[POMOC]Oko objekta

Započeo Master[X], Januar 05, 2015, 00:00:35 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:MRP
Detaljan opis problema:Pa ovako treba mi neki tut ili neko da mi objasni kako da udate stream zato sto ne vidim objekta na serveru.T.S:samo kad se doblizim do objekta mogu da ga vidim?
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

Znaci imas najnoviji streamer i objekti su ti u CreateDynamicObject ?

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Januar 05, 2015, 00:25:41 PRE PODNE
Znaci imas najnoviji streamer i objekti su ti u CreateDynamicObject ?

Tako je sam objekti su CreateDynamicObjectEx kad sam stavio CreateDynamicObject isklucilo se Pawno

Ne mozes tek tako da promenis te 2 funkcije jer Ex nudi vise parametra i ako ih ima naravno da ce biti gresaka i gresaka i pawno ce samo da ti se stopira jer bi onda rucno morao to da sredis. Dobro znaci imas streamer i objekti nisu u CreateObject a idalje imas problem to znaci da imas preko 500 objekata u jednom krugu... Resi se viska i eto ga

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Januar 05, 2015, 01:27:05 PRE PODNE
Ne mozes tek tako da promenis te 2 funkcije jer Ex nudi vise parametra i ako ih ima naravno da ce biti gresaka i gresaka i pawno ce samo da ti se stopira jer bi onda rucno morao to da sredis. Dobro znaci imas streamer i objekti nisu u CreateObject a idalje imas problem to znaci da imas preko 500 objekata u jednom krugu... Resi se viska i eto ga

Mislis to sto je nepotrebno da izbrisem?(meni to radi PD jel je so texture i trg pred PD)

To je i moj vecni problem pogotovo opstina i pd nestaju nonstop i pokusao sam kao sto je Rudimental napravio tut o objektima i nije islo  :(

Citat: [BM:RP] Leon poslato Januar 05, 2015, 02:12:53 PRE PODNE
To je i moj vecni problem pogotovo opstina i pd nestaju nonstop i pokusao sam kao sto je Rudimental napravio tut o objektima i nije islo  :(

Ne mora samo taj deo da znaci ima i drugih,samo da se update object

i am king!

Ljudi shvatite jednu stvar, ako imate najnoviji streamer i ako su vam objekti preko njega CreateDynamicObject jedini razlog da ne vidite objekte jeste to da ih imate preko 500 u jednom krugu... Evo pre jedno 10-tak dana javlja mi se covek preko pm isti problem kao i ti i kada smo na kraju sve zivo isprobali i nije pomoglo a pre toga sam ga pitao kolko ima objekata covek kaze nema puno i kada sam zatrazio te objekte cisto samo da vidim broj verovali ili ne imao je 450 na opstini i jos 700 i nesto na trgu i onda to nije puno ? Znaci ako predjete broj od 500 objekata u tom nekom krugu imacete taj problem s vidljivoscu... Sve sto treba da radite jeste da se resite nepotrebnih objekata u tim delovima gde ste ih prenatrpali.

A ajde ti onda meni objasni ovo cista skripta samo jedan objekat na srw tj opstina i uradim ga na onaj fazon sto si radio tut i opet nestaje znaci samo 1 objekat je tu.
Streamer je 2.7.4 i ostali plugini su update i sve i opet isti problem pa zasto ?

Citat: [BM:RP] Leon poslato Januar 05, 2015, 23:53:36 POSLE PODNE
A ajde ti onda meni objasni ovo cista skripta samo jedan objekat na srw tj opstina i uradim ga na onaj fazon sto si radio tut i opet nestaje znaci samo 1 objekat je tu.
Streamer je 2.7.4 i ostali plugini su update i sve i opet isti problem pa zasto ?

Obrati paznju na uglove posto imas nekih default objekata koji znaju tako da baguju i ako im postavis drawdistancu ali to se moze resiti preko CreateObject ali takodje stavis drawdistancu...