[POMOC] MAP Editor

Započeo mirza_zaimovic, Decembar 06, 2014, 15:22:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav

Moze neko da mi objasni zasto ne mogu ubaciti 0.3e objekte one zidove jednostavno u editoru nema njihovi id...neko da mi objasni kako sta
Maper

Na OVOM linku mozes pogledati listu vecine objekata,a na kraju spiska/slika mozes pronaci 0.3e objekte..

Ako koristis Map Editor onda ne bi trebalo da bude problema sa ubacivanjem tih objekata,a ako koristis MTA onda ne znam  :)

nije problem u tome ja imam slike i id objekata medjutim evo id zida je 19374 tako nesto medjutim ne mogu niakko da ga ubacim nema ga u map editoru a to je 0.3e objekat prije je moglo sad nece ako zna ko rijesit problem

http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=23972596268435129347.png&file_imgur=NpNm7kh.png to su ovo objektu
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2014, 17:03:24 POSLE PODNE od mirza_zaimovic
Maper

Upravo sam testirao taj objekat i nije se ni meni pojavio..

Verovatno su izbacili taj objekat na 0.3x update-u  :-\

ako neko zna kako da ubacim ove 0.3e objekte nek javi ili da mi neko da link drugog editora sa tim objektima osim mta
Maper

Ako mislis na ove zidove,sa slike koju si postavio u ovoj temi,onda ti objekti moraju da se pojave,svima se pojavljuju tako da je nesto verovatno do tebe,probaj da skines novi Map Editor sa drugog linka ( imas gore sam ti dao ),ako nece ni tada onda ti se verovatno taj objekat zavuce pod zemlju ili u neki veci objekat,pa ti onda pokusaj da ga pomeris gore ili dole u zavisnosti na kom objektu si stavio da se stvori taj zid..sigurno rade ti objekti..  ;)