[Pitanje] Map Editor

Započeo Seiz, Decembar 07, 2014, 05:00:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Interesuje me da li zna neko kako da resim problem sa map editorom sto mi se ne vide objekti sa strane to jest slike a to je od kako sam ga pomerao iz jednog foldera u drugi?

Hmm,probaj da skines novi Map Editor i ovaj put ga stavi u pravi folder ( GTA San Andreas folder )..

I proveri da li ti je ovako ispod namesteno:

( Ovo se nalazi sa desne strane u donjem uglu i ne mora biti namesteno bas kao na slici,ti podesi kako tebi odgovara samo nemoj da stavis manje od ovoga,jedino u slucaju da imas jako star racunar onda namesti manje..  ;) )

Gledaj brt meni se ne vide objekti u favorite onaj kao sto stoji sa desne strane a ovako je sve ok.

Citat: Seiz poslato Decembar 11, 2014, 16:26:02 POSLE PODNE
Gledaj brt meni se ne vide objekti u favorite onaj kao sto stoji sa desne strane a ovako je sve ok.

Prvo ih moras ubaciti na tu listu ako ih zelis tu,a to ces uraditi tako sto ces sa strane neci opciju Add Object i zatim kliknuti opet Add Object ali ovaj put pored tog teksta ima zelena kukica ( tacno )..nisam cuo do sada da je neko imao problema sa tim pa je verovatno do tebe,ako ne moze uopste probaj sa Map Editorom sa drugog linka..  ;)