|GU| |Global Union RolePlay| Opis servera (www.gu-rp.info)

Započeo |TED| Boca SRB, Novembar 13, 2014, 23:39:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.


Global Union RolePlay -IP Servera: 37.59.114.216:7777 -Adresa foruma: http://www.gu-rp.info/  -TeamSpeak3 IP: 37.59.114.216:9988 -Otvaranje servera: 15.11.2014. u 19:00h

Pozdrav, želimo da vam predstavimo jedan novi server na balkanu pod imenom Global Union RolePlay. Global Union ce se zalagadi da uz strucnu i iskusnu administraciju pokuša da formira jedan od boljih i ozbiljnijih servera na Balkanu. Mod Global Uniona je radjen više od godinu dana sa veoma zanimljivim i raznovrsnim stvarima koje ce igru uciniti što zanimljivijom. Vrsta moda je Roleplay odnosno simulacija stvarnog života, dok ce se radnja odvijati u San Francisku i u jednom manjem gradu poznatijem kao San Jose. U nastavku možete videti dosta stvari koje smo spremili za vas sa detaljnim opisom.

Sistem registracije

Sistem registracije predstavlja sistem koji vam pruža mogucnost da se registriujete na našem serveru, sve što je potrebno jeste da koristite RP ime i popunite još par dijaloga koji slede nakon toga.


Sistem kuca

Sistem kuca predstavlja jedan dinamican sistem koji pruža mogucnost da se kuce mogu kreirati i da na njima budu izvšene sve izmene u igri. Na serveru se nalazi 700 kuca koje su rasporedjene na razlicitim lokacijama po pristupacnim cenama.


Sistem biznisa

Sistem biznisa predstavlja jedan dinamican sistem koji pruža mogucnost da se biznisi mogu kreirati i da na njima budu izvšene sve izmene u igri. Na serveru se nalazi 300 biznisa koji su rasporedjeni na razlicitim lokacijama po pristupacnim cenama.


Na serveru se takode nalazi veliki broj mapa koje ce igru uciniti još boljom i još interesantnijom.

Global Union RolePlay - Lista organizacija

Legalne organizacije

- San Francisco Police Department - CIA - Central Intelligence Agency - San Jose Sheriff Department - Hospital - Department of Correction - Senate - Secret Service - New Agency - Taxi Company

Ilegalne organizacije

- Bratva - Montechiaro - Sun Yee On - La Eme - Hitman Agency


Policija San Fraciska se zalaže da održi zakon i javni red u gradu. Njena glavna uloga je da istraži kriminal ukoliko je u mogucnosti da uhapsi osumnjicene, ukoliko smatra da je to potrebno zadrži ih u pritvoru i obavesti odgovarajuce organe. Kada su u pitanju ozbiljne situacije, hitni slucajevi, intervencija u neocekivanim sitacijama koje traže hitnu akciju, Policija je tu prva koje ce intervenisati. Policija ne služi da maltretira, krši propise, narušava slobodu gradana, vec je tu da pomogne, sasluša i predloži rešenje gradanima San Franciska.


CIA ima tri glavne aktivnosti skupljaju informacije o stranim vladama, korporacijama i pojedincima. CIA analizira te informacije, okuplja druge obaveštajne službe kako bi se obezbedila nacionalnu bezbednost. CIA na zahtev predsednika može izvoditi ili nadgledati tajne aktivnosti i neke takticke operacije sa sopstvenim zaposlenima, od strane pripadnika vojske ili drugih partnera.


Sheriff je zadužen za jednu vrstu okruga u kojoj on ima punu odgovornost što je u ovom slucaju San Jose. To ukljucuje upravljanjem okruga, kontrola gradskog zatvora, obezbedenje sudnice, prevoz zatvorenika i obavljanje aktivnosti po dobijenom nalogu. Ukoliko je izvan svog okruga za koji je zadužen, Sheriff nema pravo da obavlja gore navedene dužnosti ukoliko nije dobio odobrenje od višeg organa.


Bolnica odnosno Hospital je ustanova zdravstvene nege koja obezbeduje duži poravak i brine o pocijentima koji su na lecenju. Bolnicu finansira država, zdravstvena osiguranja i zdravstvene organizacije. Osoblje bolnice cine profesionalno školovani lekari, hirurzi i sestre. Bolnica osim što je žaduzena za primanje i lecenje pacijenata, ona služi i za obrazovanje novih doktora.


Department of Correction predstavlja clanove Policije koji su zaduženi da održavaju mir i red u zatvorskim prostorijama. Ovakva vrsta organizacije je formirama sa ciljem da se smanji broj bekstva iz zatvora i samim tim da se izvršava provera zatvorenika. Department of Correction je od velike pomoci jer je cine profesionalno obuceni clanovi koji su spremi dati svoj život za ocuvanje i sprecavanje bekstva zatvorenika iz glavnog zatvora u San Francisku.


Senat je naziv koji se koristi za najviši organ izvšne vlasti u državi. Na celu Senata se nalazi jedna osoba koja vrši fuknciju šefa Senata u jednoj državi, on ima titulu premijera, odnosno predsednika Senata. Najvažniji akti koje donosi Senat jesu uredbe, pravilnici i drugi podzakonsti akti.


Secret Service odnosno Tajna služba je organizacije koja prikuplja informacije za sigurnost države. Njena delatnost obuhvata tajne operacije, razne vrste korišcenje medija sa svrhom da uticu na razne atentate i sabotaže. Takode prikupljaju i informacije o poslovnim subjektima i podatke o tehnologiji proizvodnje. Za prikupljanje ifnormacije koriste doušnika ili prisluškuju telefonske razgovore.


New Agency je organizacija cija je glavna uloga da obaveštava gradane San Franciska o najnovijim dešavanjima iz sveta. Njihov posao predstavlja prikupljanje, pisanje i objavljivanje najnovijih informacija za medije, casopise, radio, televiziju i Internet. Pratite nas i bicete stalno u toku, necete zaostajati za drugima i bicete obavešteni o svemu 24h dnevno.


Taxi Company predstavlja organizaciju koja se bavi javnim prevozom gde korisnik iznajmljuje prevozno sredstvo koje ce ga prevesti od jedne do druge lokacije. Taxi Company je organizovano udruženje koje omogucuje svojim korisnicima da svoju vožnju zakažu telefonskim pozivom. Biti taksista znaci upoznati mnogo novih ljudi i prolaziti kroz razlicita životna iskustva. Tu smo zbog vas.


Ruska mafija poznatija kao "Bratva" formirana je 1700. godine na podrucju Rusije. Procenjuje se da danas kontroliše od 60 do 70 odsto ruske privrede, upravlja lancima trgovinom oružja, krijumcarenjem nuklearnog materijala, prevarama na podrucju osiguranja i placenim ubistvima. Danas broji oko 500.000 clanova, njen uticaj vrtoglavo raste i enormnom brzinom se širi na skoro sve zemlje sveta.


Italijanska mafija poznatija kao "Montechiaro" osnovana je u 19. veku na podrucju Sicilije. Smatra se za jednu od najpoznatijih na svetu, clanovi prolaze obred inicijacije koji podrazumeva da se dokažu izvršavajuci ubistvo. Izvor prihoda potice od trgovine kokainom i heroinom, takode je poznata i po velikom ekonomskom uticaju, podmicivanje sudija i politicara. Broji oko 5.000 clanova uglavnom iz desetak porodica, ali sa ogromnim brojem „spoljnih saradnika“ i važi za izuzetno žilavu organizaciju.


Kineska mafija poznatija kao "Sun Yee On" je osnovana 1950. godine sa sedištem u Hong Kongu. Sun Yee On predstavlja jednu od najvecih trijada koja se ukljucuje u razlicitim zlocinima kao što su pranje novca, trgovina ilegalnih emigranata, raznim kradama, placenim ubistvima kao i piraterijom. Sun Yee On danas drži dve trecine svetskog tržišta heroina i ima preko 30.000 clanova. Simbol organizacije je jednakostranicni trougao cije strane simbolizuju tri osnovne koncepcije o raju, zemlji i coveku.


Meksicka mafija poznatija kao "La Eme" osnovana je 1958. godine u kalifornijskim zatvorima od pripadnika ulicnih bandi iz Los Angelesa. Kontrolišu kanale krijumcarenja narkotika i prostitucije, medutim najvecu zaradu imaju od organizaovanja ilegalnih ulazaka u Ameriku i pronalaska posla doseljenicima, kojima zatim naplacuju zaštitu. Njeni clanovi se strogo pridržavaju kodeksa ponašanja u bandi i koriste odredene simbole kao što su slike crne ruke, orla i zmije što predstavlja nacionalni simbol Meksika kako bi dokazali svoju vernost prema mafiji.


Hitman Agency predstavlja organizaciju koja je formirana od placenih ubica. Njihova dela se obicno povezuju po slicnom nacinu izvršenja medutim bez dovoljno ostavljenih tragova da bi bili uhvaceni. Svoj posao obavljaju toliko profesionalno i organizovano da Policija nije u mogucnosti da im udje u trag. Postavljaju sami sebi pravila kojih se drže i tako uspevaju da izbegnu Policiju, ostaju na slobodi i biraju nove žrtve.

Na serveru postoji dosta razlicitih poslova koji ce pomoci igracima da formiraju svoje imovinsko i materijalno stanje na serveru.

To je to od nas, na vama samo preostaje da dodjete na otvaranje servera i našu zajednicu ucinite još vecom i još boljom.

Od vas zavisi postojanje naše zajednice.

Global Union Admin Team

37.59.114.216:7777
Poslednja Izmena: Novembar 13, 2014, 23:41:29 POSLE PODNE od |GU|Lamont_Hudson

opis onako ništa posebno
mogao si malo više slika sa servera, možda vas posjetim


Extra sto se tice organizacija i reg/log sistema. Samo da si ubacio malo vise slika.
Sto vise opisa, vise igraca!