[Savjet] Ban

Započeo RilleX, Novembar 10, 2014, 20:55:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi:Oko banovanja
Detaljan opis savjeta:Pitam se da li se igrac moze banovati za stalno znam da IP adrese nisu vecinom staticne i da nakon promene IP-a ponovo moze uci ali moze li se ikako banovati za stalno znam samo da se ACC moze banovati tj njegov nik na serveru al on ga promeni i eto ga opet  :D.
Komentar:

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Mozes ti banovati acc pomocu varijable. Napravis varijablu i ispitujes je pomocu connect-a..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Znam i ja da mogu banovati samo ACC ali mene zanim za stalno da vise nikako nemoze uci

Pa vec sam ti davno rekao da ne moze ali ni to ne moze nije bas da ne moze ako imas malo bolje znanje onda mozes da sredis neku bazu podataka gde bi se svi nalozi belezili primer, i sada kad ti njega banujes on ode na tu neku listu i ako se ponovo pojavi s tim nalogom da ga opet banuje ili ako napravi drugi nalog da ga prepozna da je vec koristio ovaj nalog i da ga preko toga proveri i banuje...

Znaci nema pomoci  ;)  aj onda mozete  LOCK

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Novembar 10, 2014, 23:51:43 POSLE PODNE
Pa vec sam ti davno rekao da ne moze ali ni to ne moze nije bas da ne moze ako imas malo bolje znanje onda mozes da sredis neku bazu podataka gde bi se svi nalozi belezili primer, i sada kad ti njega banujes on ode na tu neku listu i ako se ponovo pojavi s tim nalogom da ga opet banuje ili ako napravi drugi nalog da ga prepozna da je vec koristio ovaj nalog i da ga preko toga proveri i banuje...

U kratkim crtama banuje mu IP adresu. Ali ako ima diniamicnu IP adresu ni to ne pomaze.

Lock na zahtjev autora.