Pomoc oko skripte

Započeo CoNe98, Novembar 10, 2014, 18:48:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav hteo sam da vas pitam da li zna neko kako bih mogao da unapredim komandu /pitaj (da umesto odma neko kuca sta mu treba npr /pita[text]) otvori mu dialog i tu u dialogu lepo ispise sta mu treba

A drugo kako da napravim da to pitanje ili prijava kada se postavi ode na neku recimo asklistu i da taj igrac moze da izajde sa servera ali kada se vrati da moze da pogleda odgovor koju mu je poslao neki admin/helper.
Hvala unapred

Citat: NemanjaSimic poslato Novembar 10, 2014, 18:48:57 POSLE PODNE
Pozdrav hteo sam da vas pitam da li zna neko kako bih mogao da unapredim komandu /pitaj (da umesto odma neko kuca sta mu treba npr /pita[text]) otvori mu dialog i tu u dialogu lepo ispise sta mu treba

A drugo kako da napravim da to pitanje ili prijava kada se postavi ode na neku recimo asklistu i da taj igrac moze da izajde sa servera ali kada se vrati da moze da pogleda odgovor koju mu je poslao neki admin/helper.
Hvala unapred
ja ne smem odgovoriti zato otvori temu kao sto je postavio administrator pa onda

A gde treba da postavim ovo pitanje da bi dobio odgovor :)

Druze dobro si postavio al nisi popunio formular

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima.

Razlog zakljucavanja:

Pitanje je na mestu, ali moras da ispostujes pravila ovof PDF-a tj. da postavis tag i da postavis pitanje po formularu. Imas linkove koje ce te odvesti do pravila foruma (opsta) i pravila ovog PDF-a (razgovor u vezi pawn skriptanja)

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma .
Razgovor u vezi PAWN-Skriptanja .

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com