[POMOC] Streamer ne ucitava objekte

Započeo ProGaming064064, Novembar 11, 2014, 14:10:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0
Detaljan opis problema: Ja u skriptu ubacim objekte od mape, compilam,  koristim Incognito Streamer  ... Kada udjem u igru ni jedan objekt mi nije ucitan !   :P   
NAPOMENA: Imam i    streamer.inc  i imam   streamer.so  i  streamer.dll ! ! !
Dio skripte:  Recite ako treba   :D
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Potreban maper i pomocni skripter koji imaju mic i koji imaju skype ...

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Probaj sa drugim streamer-om. Ali ako imas puno objekata nemoj da ocekujes da ti sve lepo ocitava, samp je sa tim objektima jako los i slabo optimizovan.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Ok hvala ... Pokusacu sa drugim streamerom   ::)   Kako onda na drugim modovima imaju dosta objekata sa Incognitovim streamerom i ucitava mnogo ? Stunt, FreeRoam ... ?
Potreban maper i pomocni skripter koji imaju mic i koji imaju skype ...

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Zavisi koliko ti je sktipta optimizovana i koliko si koristio nove inc-ove. Do laga na objektima dolazi ako na jednom mestu imas mnogo objekata pored svih onih default objekata. Stunt serveri uglavnom se ne baziraju na veliki broj objekata vec na velike objekte, pa ti mapa izgleda veliko iako ima malo. Smanji broj objekata i proveri da li imas duplikate..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com