C++ | [ My last words ]

Započeo youngdeal, Oktobar 29, 2014, 11:19:50 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Drage moje kolege došao je dan kad i ja odlazim iz samp sveta,ovaj forum je od mene učinio ono što danas jesam,na ovom forumu sam stekao dosta prijatelja,ovaj forum me je uveo u sve čari samp sveta kao i pawno kodiranja.Odlučio sam se na odlazak iz prvenstveno dva razloga:Prvi je to što nemam nikakve koristi,a drugi je svatanje činjenice da samp/pawno uzimaju dosta vremena.Eto nadam se da niste o meni stekli nekakav ružan dojam i da sam svima pomogao koliko sam mogao.Naravno svi imate moj veliki respekt a posebno:

CaputonS,Levu,Gagi,Streetboy.

Dečki hvala vam za ovo divno prijateljstvo i za ovu lijepu godinu na ovom forumu,sve vam najbolje želim,POZDRAV!
69

Pozdrav brate,sve najbolje u rl,hvala na respectu,cujacemo se na skype i dalje :)

Srecno dalje brate, cujemo se mi jos :)
Svi koji nesto znaju napustaju SAMP, a ostaju...

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Srecno dalje, svrati ponekad  ;)

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

cudno, nisam ocekivao da ces ti ikad da izadjes iz svega ovoga, ali pogresio sam izgleda, aj pa dodji kad-kad..

Pozdrav brt sve najbolje u RL, svrati nam ponekad. Nismo se nesto mnogo upoznali ali preko onog za anticheat si mi se ucinio kao ok momak.
A slozicu se i sa ovim sto GU]Levuâ,,¢ kaze, svi koji imaju neko malo bolje i vece znanje polako odlaze...

Pozdrav braćala čujemo se mi <3

steta sto nas ovakvi ljudi napustaju  :(

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Sretno u RL care ;)
Poslednja Izmena: Oktobar 30, 2014, 19:16:53 POSLE PODNE od Anthony ツ