[Pomoc] Spawn

Započeo ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂, Oktobar 25, 2014, 21:13:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Raven's
Detaljan opis problema: Pozdrav. Pa evo vec nekih dobrih 2h pokusavam srediti ovaj problem ali ne vredi, a problem je u tome sto hocu da kada spawnam igraca preko callbacka OnPlayerSpawn i kada ga spawnam u enterijer da ga zamrznem preko
TogglePlayerControllable(playerid, 0);
ali ne vredi ja to stavim fino ako je u toj i toj organizaciji da ga spawna i sve radi sem ovoga. Kontam da postoji neka fora da se ovo sredi ali ne znam kako, pokusao sam da napravim i poseban stock pa cak i public gde bih stavljao provere za spawn ali svaki put umesto da me zamrzne on uopste kao da nisam ni napisao da ga zamrznem ladno kulira i uvek odmrzne... Pa ako neko zna mozda problem bio bih mu zahvalan.
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Poslednja Izmena: Oktobar 25, 2014, 21:14:27 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

Da nemas mozda prije ovog zamrzavanja pokrenut timer da ga odmrzne ?

A nema brt sve sam pregledao kao da callback OnPlayerSpawn u sebi ima neki unfreeze.. Nije mi jasno kako resiti ovo.

Pokusaj sa giveplayerid napraviti

Postavi to da vidim kako si uradio.

public OnPlayerSpawn(playerid)
{
    if (IsPlayerConnected(playerid))
	{
	    if (PlayerInfo[playerid][pLeader] == 5 || PlayerInfo[playerid][pMember] == 5)
		{
		    TogglePlayerControllable(playerid, 0);
		    SetTimerEx("UcitavanjeObjekata", 3000, false, "i", playerid);
			SetPlayerInterior(playerid, 1);
			PlayerInt[playerid] = 1;
			SetPlayerVirtualWorld(playerid, 1);
			PlayerVirWorld[playerid] = 1;
			SetPlayerPos(playerid, -2857.7593, 1242.1370, 1086.5199);
			SetPlayerFacingAngle(playerid, 90.0);
			return 1;
	    }
	}
	return 1;
}

A ovaj timer da nema sta on u sebi

Pa logicki da kada sam zamrznuo igraca kao sto mozes videti da moram staviti i tajmer koji ce da odmrzne igraca... Tako da taj tajmer nema veze s ovim problemom, jer mene prilikom spawna uopste ne zamrzne sve odradi samo ne zamrzne a eto moze se videti da sam stavio kod za zamrzavanje igraca.

Edit: Sredjen problem moze LOCK
Poslednja Izmena: Oktobar 26, 2014, 18:51:10 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

A nista brt posto sam video na sve nacine koje sam radio i nista nije pomoglo onda sam napravio fino stock kojim cu zamrznuti igraca i ujedno mu postaviti neku varijablu i onda preko callbacka OnPlayerUpdate staviti ako ima tu varijablu u toj i toj vrednosti da ga zamrzne i to je pomoglo...