[Pomoc] Vozila unistavanje / prodaja

Započeo Edin, Septembar 28, 2014, 00:27:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: /
Detaljan opis problema: Imam problem na gm modu sad koji editujem ima nekih reg. acc.. i oni imaju svoja vozila koja su kupila. Eh kako da obrisem ta auta da ih ponovo vratim na prodaju u salon jer kad idem preko admin komande /asellcars auto se proda ali ostane parkirano tu gdje je prijasnji vlasnik koristio i kad udjem u njega ponudi mi da ga kupim. Kako da ga sklonim odatle jer ima ih ispred kuca.
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Citat: Edin poslato Septembar 28, 2014, 00:27:22 PRE PODNE
Skripta koju koristim: /
Detaljan opis problema: Imam problem na gm modu sad koji editujem ima nekih reg. acc.. i oni imaju svoja vozila koja su kupila. Eh kako da obrisem ta auta da ih ponovo vratim na prodaju u salon jer kad idem preko admin komande /asellcars auto se proda ali ostane parkirano tu gdje je prijasnji vlasnik koristio i kad udjem u njega ponudi mi da ga kupim. Kako da ga sklonim odatle jer ima ih ispred kuca.
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Odes u script files i imas tamo dali ima vlasnika na kojim kordinatama se spawna dali je zakljucan itd i ti menjas kako tebi treba

ili jednostavno edituj /asellcars i dodaj da kad je kucas da se vrate u salon, naravno, ako znas skriptati, ako neznas koristi samp wiki

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D