[POMOC] Bug na UP

Započeo Joy, Septembar 18, 2014, 21:57:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Joy

*

Skripta koju koristim: UP(popravljeno dosta bugova)
Detaljan opis problema: Problem je taj sto nekada zna da banuje igraca,pa da 3 puta mora da pokusa uc da usao na srw.Pogledao sam svugdje varijable za ban,nigdje ih nisam nasao osim u komandama,uploado sam includove i plugine ali isto...Nadam se da neko zna o cemu se radi,unaprijed hvala.
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Poslednja Izmena: Septembar 18, 2014, 21:57:54 POSLE PODNE od Joy

Vjerovatno ti je problem sa JunkBusterom, provjeri njega.

Joy

*

Ovaaj,ima Anti Cheat Balkan Security,ali nije koristena filterscripta,samo include,i njene varijable AC_BS_SetPlayerInt...,probacu obrisati to AC_BS_ pa cu reci kako ce bit
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2014, 11:33:14 PRE PODNE od Joy

Joy

*

Citat: Lenon poslato Septembar 19, 2014, 14:54:22 POSLE PODNE
Ukoliko i dalje budes imao problema sa tim AntiCheatom procitaj ovo: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=35102.msg570783#msg570783
Nemam problema sa AntiCheatom,makno sam varijable i include(naravno sve makno iz pwn moda) ali i dalje bana.Mislim da je to do nekog UP buga,i na proslom UP modu koji sam radio isto je banovalo.....Samo ne znam sta bi moglo biti
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2014, 21:04:02 POSLE PODNE od Joy

proveri svuda  u skripti gde ima Ban(playerid); i nacices sigurno ili je negde u FS ako imas sve proveri...
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Joy

*

Citat: Acke poslato Septembar 19, 2014, 22:08:53 POSLE PODNE
proveri svuda  u skripti gde ima Ban(playerid); i nacices sigurno ili je negde u FS ako imas sve proveri...

Citaj gore sta sam napisao,provjerio sam sve varijable za ban,nisam ih nigdje nasao osim u komandama.

Joy

*