LOGIN/REGISTER SYSTEM

Započeo ||DesmondMiles||, Avgust 30, 2014, 10:36:04 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Novi sam u skriptanju i poceo sam da radim svoj mod ali ne znam kako da napravim login/register sistem npr pokusao preko textdrawova ali mi je ispao neki error kad sam krenuo compile onda sam krenuo da pokusam sa Y/y_ini ali ni to nije uspjelo ako mozete da mi posaljete neki link od nekog tuta bio bih vam zahvalan ili da mi posaljete neki PAWN kod  :'(
GTA Crna Gora RolePlay
-Skripta:10% gotova
-Mapa:24% gotova

vec sam pokusavao na taj link i na njega mi je pisao neki error kad sam krenuo compile
GTA Crna Gora RolePlay
-Skripta:10% gotova
-Mapa:24% gotova

Citat: Predator2001 poslato Avgust 30, 2014, 11:21:25 PRE PODNE
vec sam pokusavao na taj link i na njega mi je pisao neki error kad sam krenuo compile
Mi krÅ¡imo pravila jer ti odgovaramo na temu koja nije po pravilima, ali ajde nek ti proÄ'e ovaj put jer vidim da si novi kod nas.
PucaÅ¡ na visoko, odma si zagrizao da radiÅ¡ registraciju i login, a ne znaÅ¡ niÅ¡ta od skriptanju. Uzmi ubacuj auta na server, ispisuj na spawnu neku SCM poruku, zezaj se sa manjim stvarima. Pravi tajmere za neke male stvari, i kad malo uÄ'eÅ¡ u svijet skriptanja, budeÅ¡ shvatao osnovne stvari, tad ćeÅ¡ shvatiti i ove tutoriale koji ti sada stvaraju neki error.

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima.

Razlog zakljucavanja:

Ajmo sad svi na citanje pravila  :-*

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma .
Razgovor u vezi PAWN-Skriptanja .

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com