[Pomoc] Oko problema sa Modom

Započeo Infinity, Avgust 26, 2014, 20:29:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: TR_HP
Detaljan opis problema: Pa vidite ovako, pre mesec dana je sve radilo normalno, e sad, ja sam morao reinstall srv i install ga ponovo, a problem je sledeci: Kad ubacim mod, i sad udjem ja na srv, registracija sve radi kako treba, i cim dodje kraj registracije, ja se spawnam kod farme one, i posle dam ja sebi admina, restartujem server, udjem na server, kucam neku admin komandu i pise npr. portovani ste, a ja sam u istom mestu itd. Interesuje me u cemu moze biti problem... Pre oko nedelju dana sam imao problem, kad sam dodavao neka vozila, i posle cim sam startovao tu skriptu, udjem ja na srv, al nema kuca nema nista i morao sam da udjem u neki biz da bi se ocitale kuce i bizovi, dok labeli na autima se nisu ocitavali, to sam resio(imalo je problem u car system-u u skripti)
I evo sada, ubacio sam ponovo mod, ali sada ovaj problem...

Dio skripte: / (Ukoliko je potrebno, mogu vam dati ceo pwn...
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Cudno i zanimljivo i meni se to desavalo sa jednim starim modom isti slucaj.Nesjecam se kako sam rijesio ali probja mod compilat sa pawnom iz tog foldera pa probaj opet O.o

Citat: Guerrero poslato Avgust 26, 2014, 23:35:50 POSLE PODNE
Cudno i zanimljivo i meni se to desavalo sa jednim starim modom isti slucaj.Nesjecam se kako sam rijesio ali probja mod compilat sa pawnom iz tog foldera pa probaj opet O.o

Naso sam sta je, problem je u tome sto u server.cfg kod filterskripta nisam napisao junkbuster, tacnije nisam aktivirao junkbuster, a kad nema junkbustera nsita nece da radi kako treba... Jel zna neko zasto je to tako?

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Moguce da si u modu definisao JB_FUNKCIJA npr JB_SetPlayerMoney ,ako zelis bez junkbuster-a da radi samo obrisi taj prefiks JB_ svugdje u modu...