[POMOC]ROBBANK

Započeo xLanmi, Avgust 15, 2014, 20:09:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moj Edit UP-a  :D
Detaljno Objasnjenje problema:E Ovako imam jedan problem sa robbank ili kako bi se reklo sa procesorom te komande
Meni su sve komande u ycmd tako sam mislio staviti i robbank ali kada sam to uradio nece da mi compile ono dont send vec a kada stavim #include <zcmd> ne korisitm nijednu komandu u njemu onda mi baca neka 2 warninga i onda mi na serveru pise za svaku komandu sto ukucam pogresna
Deo skripte:Evo Vam robbank komanda kako sam uardio u ycmd
YCMD:robbank(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
	#pragma unused params
		/*if(PlayerInfo[playerid][pRobBank] >= 1)
		{
		    SendClientMessage(playerid, -1, ""ZUTA"[GM:RP] "CRVENA"Vec ste pljackali sacekajte malo !");
		    return 1;
		}*/
	    if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 2, 1467.7401,-1012.4727,1301.1060))
	    {
   			new time;
			gettime(time);
			if((time < 24) && (time > 8) || PlayerInfo[playerid][pAdmin] > 5)
			{
		        if(GetPlayerWeapon(playerid) >= 24 && GetPlayerWeapon(playerid) <= 40)
				{
			        if(PlayerInfo[playerid][pLider] == 2 || PlayerInfo[playerid][pClan] == 2 
					|| PlayerInfo[playerid][pLider] == 3 || PlayerInfo[playerid][pClan] == 3 
					|| PlayerInfo[playerid][pLider] == 4 || PlayerInfo[playerid][pClan] == 4
					|| PlayerInfo[playerid][pLider] == 5 || PlayerInfo[playerid][pClan] == 5)
		   			{
		   			         if(BankRobbedRecently == 1)
							{
							    SendClientMessage(playerid, -1, ""ZUTA"[GM:RP] "CRVENA"Ova lokacija je vec opljackana pokusajte kasnije !");
							    return 1;
							}
					        SendClientMessage(playerid, -1, ""ZUTA"[GM:RP] "BELA"Krenuli ste sa pljackom banke sacekajte 150 sekundi!");
		                    RobbingTime[playerid] = 150;
							RobBankTimer = SetTimerEx("RobBank",1000,true,"i",playerid);
				            PlayerInfo[playerid][pRobBank] = 3500;
				            BankRobbedRecently = 1;
							SetTimer("UnsetBankRob",1800000,false);
							SetPlayerWantedLevel(playerid, 6); PlayerInfo[playerid][pTrazeniLevel] = 6;
							ApplyAnimation(playerid, "SHOP", "ROB_Shifty", 4.0, 0, 0, 0, 0, 0); // Rob Lookout
							SendClientMessageToAll(-1,""CRVENA"[GM:RP] "SIVA"U toku je pljacka Beogradske banke, mole se gradjani da ne prilaze banci.");
					}
					else
					{
					    SendClientMessage(playerid, -1, "{FF0000}[GRESKA]{FFFFFF} Niste clan Mafije ili Bande !");
					    return 1;
					}
				}
				else
				{
				    SendClientMessage(playerid, -1, ""ZUTA"[GM:RP] "CRVENA" Nemate oruzije za pljackanje banke!");
				    return 1;
				}
			}
			else
			{
		   		SendClientMessage(playerid, -1, ""ZUTA"[GM:RP] "CRVENA" Ne mozte pljackati banku u ovo vreme, banka je zatvorena. Radno vreme od 09 do 24.");
		   		return 1;
			}
		}
		else
		{
		    SendClientMessage(playerid, -1, ""ZUTA"[GM:RP] "CRVENA" Niste u banci!");
		    return 1;
		}
		return 1;
	}

Slika ili nesto:Nemam ako treba dacu samo trazite :D
One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Blaeks

*

Madmen

kada korsitis ycmd procesor, sta ce ti zcmd include ?

Pa neznam cisto sam stavio da vidim da li ce da radi ali kada stavim #include <zcmd> onda radi ali izbacuje ono primer ukucam /ah ili tako nesto prvo kaze kao pogresna komanda pa otvori /ah
One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Blaeks

*

Madmen

Evo koji mi warning baca pa mi stalno pise pogresna komanda a komanda radi mozes mi pomoci
C:\DOCUME~1\Marko\MYDOCU~1\DOWNLO~1\UNDERP~1.3Z\UNDERP~1.3Z\pawno\include\zcmd.inc(18) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "COMMAND:%1(%2)")
C:\DOCUME~1\Marko\MYDOCU~1\DOWNLO~1\UNDERP~1.3Z\UNDERP~1.3Z\pawno\include\zcmd.inc(21) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "CMD:%1(%2)")
One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Blaeks

*

Madmen

komande koje radis u Ycmdu stavljas na kraju skripte, tacnije izvan svih funkcija i callbackova