Otvaranje hostinga - prijedlozi, kritike

Započeo Veyrone, Avgust 03, 2014, 21:12:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Šta kažete na sljedeće cijene hostinga?
Prostor na disku - 1 GB --> Ostalo sve neograničeno - 5 kn(0.66 EUR)/mjesečno ili 100 kn(13.11 EUR) godisnje + gratis domena
Prostor na disku - 2 GB --> Ostalo sve neograničeno - 10 kn(1.31 EUR)/mjesečno ili 150 kn(19.66 EUR) godisnje + gratis domena.  :D

Otvaram hosting firmu pa me zanima kako bi reagirali na ovakve cijene.   :D  :D  :D

Da nadodam, dao bih nekih 100 mb besplatno i domena "nesto.ime-mog-hostinga.hr"  :)
To je besplatan hosting za test forume, test web stranice il mini portale itd.

Dajte nesto skomentirajte.   :D :D

Firma se otvara uskoro, samo sad razmišljam dali da dodam i game servere isto tako po niskim cijenama i besplatno jedno 10 slotova svake igre kao test za gamemode.

Da ajde dodaj i puno ces zaraditi! cim manja cjena vise igraca ali i vesi novaca!

Drug za minecraft ti treba 32gb za nekih 200 slotova a sta ces ti sa 2gb mozes hostat spider solitarie al bi malo lagalo

Citat: [DoA] Cannibal poslato Avgust 06, 2014, 10:19:52 PRE PODNE
Cek ti kontas otvorit hosting sa 2GB na disku ?  ???

Citat: Killer 99 poslato Avgust 08, 2014, 22:45:34 POSLE PODNE
Drug za minecraft ti treba 32gb za nekih 200 slotova a sta ces ti sa 2gb mozes hostat spider solitarie al bi malo lagalo

Likovi ove cijene su za web hosting iznad, za game joÅ¡ niÅ¡ta nije raÄ'eno.  :D  :D  :D
Još sam napisao gratis domena, pa gdje imas game server i dobis domenu gratis hahahaa
Poslednja Izmena: Avgust 09, 2014, 07:15:56 PRE PODNE od Veyrone

Ako bude ovako, mozes mene racunati  8) i bice od mene jos raje

Citat: AzZlack  ^^ poslato Avgust 09, 2014, 09:41:58 PRE PODNE
Ako bude ovako, mozes mene racunati  8) i bice od mene jos raje

Bez ovoga "ako"...
Bude tako naravno, samo sad joÅ¡ slažemo sve do kraja, neke papire treba rjeÅ¡it joÅ¡ itd.  ;)

Hvala na podršci.

Prvih 50 kupaca dobiva besplatno naše majice, sa logotipom firme i adrese stranice.
Sad jos razmiÅ¡ljam dali da dodam i ime ili nick kupca po želji.  :D
Bez obzira dali ste iz Hrvatske, Srbije, BiH ili neki ostalih zemalja majica Vam dolazi na kućnu adresu.  :P
Poslednja Izmena: Avgust 09, 2014, 15:19:22 POSLE PODNE od Veyrone

Odma racunaj da imas 3 kupca od mene, kupovina za godinu dana. Iz Bosne sam.
Poslednja Izmena: Avgust 09, 2014, 18:54:29 POSLE PODNE od AzZlack ^^

Ti ocito ne znas koliko kosta zapravo odrzavanje Web Servera.
Samo da bi platio licencu za cPanel treba da prodas oko 25 Web hostinga, za neki slabasni VPS ti treba jos najmanje 25 web naloga, a da ne pricamo o masini.
Verovatno se razmisljas o reselleru, al to ako ti reseller nudi sve unlimited, zaboravi na to, necesn ikad imati unlimited, jer ako vuces puno CPU/RAM, suspend.. gde god da uzmes reseller.

Iznajmit ću server u Njemačkoj, kolega mi tamo radi i sve će on riješit.
Novac nije problem, meni je najbitnije da se poguram na tržiÅ¡te za početak s niskim cijenama.  ;)

Kroz par dana kad odvjetnik riješi neke papire onda idem s otvaranjem stranice i ostalog.
Web sajt je već gotov i spreman za korištenje, samo čekamo ostalo da se riješi.
Poslednja Izmena: Avgust 09, 2014, 21:01:58 POSLE PODNE od Veyrone

Citat: Veyrone poslato Avgust 09, 2014, 21:00:49 POSLE PODNE
Iznajmit ću server u Njemačkoj, kolega mi tamo radi i sve će on riješit.
Novac nije problem, meni je najbitnije da se poguram na tržiÅ¡te za početak s niskim cijenama.  ;)

Kroz par dana kad odvjetnik riješi neke papire onda idem s otvaranjem stranice i ostalog.
Web sajt je već gotov i spreman za korištenje, samo čekamo ostalo da se riješi.

Sretno :)
Kristijan Stipić

Eto mi domene i hostinga :)
+1 kupac :)))
Software Developer