[7. Recenzija] - Balkan Vision

Započeo DevoXx, Avgust 10, 2014, 18:51:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

..Eh evo nas sa 8 Recenzijom, Kao novi Moderator otvaram prvu Temu Recenzija SAMP Servera. Danas vam  dajemo Recenziju servera Balkan Vision. Dali će ovaj server da uspije? ili ipak neće? to možemo saznati u ovoj Recenziji. Uživajte.

- Registracija je fino uklopljena, kako Textdraw tako i Tekst i boja u Dialozima. Tutorijal na kraju Registracije se  mogao malo bolje uradit jer prilikom Registracije će igrači samo ići "dalje", "dalje" i tako neće ni pročitat. Prilikom zavrÅ¡etka Tutorijala kada  pritisnem "Spawn" mi se neÅ¡to nije svidjelo, a to je Å¡to nema teksta, tipa "ZavrÅ¡ili ste Registraciju, Uživajte na naÅ¡em serveru " itd. Å to se tiče komandi, nema baÅ¡ puno komandi Å¡to mi se to ne svidja, trebali ste joÅ¡ komandi da dodate. Na serveru nema puno lagga, osim na nekim mjestima gdje ima previÅ¡e objekata. Nisam upoznat dali ovaj server radi updateove redovne, mada nadam se da su Redovni. Prilikom igre nisam baÅ¡ primjetio neke Bugove veće, male sam primjetio a to su neka slova pobrkana. Ocjena NaÅ¡a za ovu Kategoriju Recenzije je: 8/10

Galerija Slika:

- Pošto je server tek otvoren, Administracija je jako loša, trebali biti dobri par dana dok igrači dolaze kako bi pokazali se kao ozbiljan server, čekao sam 2/3 minute da bi došao do mene netko. Neaktivni su, AFKaju previše, Ne organizuju niti bilo kakvu zabavu. Puno spammaju na Admin/GM Chat. Neozbiljni su, ali server koji se otvara prvo što treba jeste Ozbiljnu Administraciju, ovi je nisu našli. Mada dok su GM AFK bili, jedan od Administratora je do mene došao, to je dobar znak da preuzimaju Posao od GM kada njih nema. Ocjena Naša za ovu Kategoriju Recenzije je: 5/10

TextDrawovi nisu loši svidja mi se kako se uklopljeni sa Chatom i Bojama, Chat nije previše šaren što je dobro, nisam vidjeo da imaju komandu (/b), to mi se ne svidja. Ocjena Naša za ovu Kategoriju Recenzije je: 6/10

Forum tema je DizinerStudia, Edit ove teme uradjen je od Balka Vision Team-a. Ne svidja mi se Å¡to forumom vlada Plava boja, dok IG je Narandzasta. Aktivnost je dobra na Forumu, Statistika Foruma: 41409 Postova u 1623 Tema od 1273 ÄŒlanova. Forum je previÅ¡e uzak tako da bi ga trebali proÅ¡iriti radi izgleda.  Ocjena NaÅ¡a za ovu Kategoriju Recenzije je: 8/10

Došao je Kraj Recenzije za ovaj SAMP Server (Balkan Vision). Ako volite igrat uz finu Scriptu preporučujemo vam ovaj server, nadam se da će se popraviti u Administraciji kada vide ovu Recenziju. Ocjena Naša za ovaj RolePlay Server je: 8/10

Server IP: 91.121.21.54:7812
       Server forum: www.balkan-vision.com
       Verzija Servera: 0.3z
       Slotovi Servera: 60
       Prosjek Broja Igrača: 30
       Map Servera: Los Santos

Recenziju servera (Balkan Vision - RolePlay) Uradio: DevoXx

Poslednja Izmena: Septembar 19, 2014, 18:04:29 POSLE PODNE od [PL] Pavić

odlicna recenzija, brzo se uklapas, ali cini mi se da ovaj server previse vuce skriptu kao Los Balkan..

Lepa recenzija, ali obrati paznju dole ne pise da je tema od DzinerStudia oni tvrde da je od 0 :D

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Hvala svima, provjerio sam da je od DizinerStudia tako da nema potrebe o pričanjima da je od 0.

2. dana proslo LOCK!
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...