[Pomoć] YSI Provjera

Započeo gargy001, Jul 22, 2014, 03:25:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja od 0
Detaljan opis problema:Radim Register / Login sistem u textdrawima i sve što je ostalo je da napravim provjeru kod klika na textdraw da li je sve ispunjeno
Dio skripte:Nisam siguran da je išta potrebno
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

napravis varijablu i primer imas 5 koraka na svakom tu varijablu updejtujes i na zadnjem koraku je proveris ako je tacna pustis ga dalje.
69

Citat: C++ poslato Jul 22, 2014, 10:21:38 PRE PODNE
napravis varijablu i primer imas 5 koraka na svakom tu varijablu updejtujes i na zadnjem koraku je proveris ako je tacna pustis ga dalje.
Može link za wiki ili nešto sl

nema to na wiki to je cista logika...

znaci napravis playervarijablu i znaci svako novo popunjavanje updejtujes je i onda proveris primer ako imas 5popunjavanja a on klikne register ako je varijabla manja od 5 napises mu da mora popunit sve.
69

Citat: C++ poslato Jul 22, 2014, 13:56:03 POSLE PODNE
nema to na wiki to je cista logika...

znaci napravis playervarijablu i znaci svako novo popunjavanje updejtujes je i onda proveris primer ako imas 5popunjavanja a on klikne register ako je varijabla manja od 5 napises mu da mora popunit sve.
Kada unese šifru, ostali podatci su 0, kako sada da pravim provjeru da je konačan fajl kad on klikne na nastavi ili šta već kako da napravim provjeru da se provjeri da li je i dalje 0 ili je promjenjeno?

Citat: C++ poslato Jul 22, 2014, 14:45:09 POSLE PODNE
nerazumem objasni malo...
Pa kada igrač unese šifru odmah se kreira fajl i unosi se šifra, no ostali podatci se unesu kao 0 npr. Mail = 0 i kako on ide i popunjava ti podatci zamjenjuju 0, eh, kako sada da ja namjestim da kada klikne na nastavi, da provjerava da li je npr. mail i dalje 0 ili je promjenio

jednostavno

emailduzina = strlen(Email varijabla);

if(emailduzina == 0) posaljes poruku da nema nista uneseno
69

Pokušao sam ovako;

Dobijem errore:
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Crystal Life RolePlay X1 v2\gamemodes\X1.pwn(1052) : warning 217: loose indentation
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Crystal Life RolePlay X1 v2\gamemodes\X1.pwn(1059) : warning 217: loose indentation
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Crystal Life RolePlay X1 v2\gamemodes\X1.pwn(1179) : warning 211: possibly unintended assignment
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Crystal Life RolePlay X1 v2\gamemodes\X1.pwn(1180) : warning 211: possibly unintended assignment
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Crystal Life RolePlay X1 v2\gamemodes\X1.pwn(1181) : warning 211: possibly unintended assignment
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Crystal Life RolePlay X1 v2\gamemodes\X1.pwn(1182) : warning 211: possibly unintended assignment
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

6 Warnings.

1052:
TextDrawHideForPlayer(playerid,Registracija0);

1059:
TextDrawHideForPlayer(playerid,Registracija7);

1179-1182:
if(PlayerInfo[playerid][pMail] = 0) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"{FF6347}[!{FF0000}CL:RP{FF6347}] {FFFFFF}Niste popunili sve podatke");
	if(PlayerInfo[playerid][pPol] = 0) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"{FF6347}[!{FF0000}CL:RP{FF6347}] {FFFFFF}Niste unijeli sve podatke");
	if(PlayerInfo[playerid][pGodine] = 0) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"{FF6347}[!{FF0000}CL:RP{FF6347}] {FFFFFF}Niste unijeli sve podatke");
	if(PlayerInfo[playerid][pDrzava] = 0) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"{FF6347}[!{FF0000}CL:RP{FF6347}] {FFFFFF}Niste unijeli sve podatke");

jel ti mene slusas ili bezveze spamas gde si pokusao bre kako sam ti rekao,u ostalo sta me briga oces poslusat ili ne.

possibly unintended assignment = znaci umesto = ide ==

loose indentation = znaci da se gubi redosled koda da to resis ili poravnas linije ili na vrh stavis #pragma tabsize 0
69

Citat: C++ poslato Jul 22, 2014, 15:10:26 POSLE PODNE
jel ti mene slusas ili bezveze spamas gde si pokusao bre kako sam ti rekao,u ostalo sta me briga oces poslusat ili ne.

possibly unintended assignment = znaci umesto = ide ==

loose indentation = znaci da se gubi redosled koda da to resis ili poravnas linije ili na vrh stavis #pragma tabsize 0
Sredio