[ Pomoc ] Komanda /auto

Započeo B R A D., Jul 20, 2014, 15:47:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moju
Detaljan opis problema: Ovako napravio sam komandu /auto u dialog i sada hocu da se pokazuje sve opcije osvim lociraj kad je u auto, a kad nije samo da mu se pokaze dialog za lociranja kako sad ja to da uradim nisam vrlo dobar skripter i neznam :/ ..
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

CMD:auto(playerid, params[])
{

//#pragma unused help
	//#pragma unused params
	if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"{ff3232}GRESKA : {FFFFFF}Mora da se logiras za da ja koristis ovaa komanda.");
	if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] == -1) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Ne posedujes vozilo!");
    if(strcmp(VoziloInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta]][vVlasnik], GetName(playerid), false)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vozilo koje je bilo u vasem vlasnistvu je prodato, zatrazite od admina skidanje kljuca!");
	SPD(playerid,DIALOG_AUTO,DIALOG_STYLE_LIST, ""SPLAVA"Avtomobil Opcii", "- Otkluci Avtomobil\n- Zakluci Avtomobil\n- Lociraj Avtomobil\n- Parkiraj Avtomobil\n- Ostavi vo Avtomobil\n- Zemi od Avtomobil\n- Prodadi Avtomobil na drzava\n- Prodadi Avtomobil na Igrac\n- Ugradi radio\n- Radio", "Izberi", "Izlez");
	return 1;
}

naravno moras dva razlicita id-a dialoga pokazat i na njih odg i naravno u dialog_auto obrisi response na lociranje.

CMD:auto(playerid, params[])
{

if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"{ff3232}GRESKA : {FFFFFF}Mora da se logiras za da ja koristis ovaa komanda.");
    if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] == -1) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Ne posedujes vozilo!");
    if(strcmp(VoziloInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta]][vVlasnik], GetName(playerid), false)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vozilo koje je bilo u vasem vlasnistvu je prodato, zatrazite od admina skidanje kljuca!");
    if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) {
	SPD(playerid,DIALOG_AUTO,DIALOG_STYLE_LIST, ""SPLAVA"Avtomobil Opcii", "- Otkluci Avtomobil\n- Zakluci Avtomobil\n- Parkiraj Avtomobil\n- Ostavi vo Avtomobil\n- Zemi od Avtomobil\n- Prodadi Avtomobil na drzava\n- Prodadi Avtomobil na Igrac\n- Ugradi radio\n- Radio", "Izberi", "Izlez"); }
	else { pokazes samo dialog za lociranje }
	return 1;
}
Poslednja Izmena: Jul 20, 2014, 15:52:31 POSLE PODNE od C++
69