[POMOC] PostgreSQL plugin problem

Započeo Vuzimir, Jul 19, 2014, 08:50:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Pa znaci koristim PostgreSQL plugin i skinuo sam plugin ubacim include ubacim plugin ubacim libarie i kompajlujem skriptu i kada pokrenem server samo mi pise loading Sql plugin pa onda load failed
Skripta koju koristim: GGRP
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): //

My Bike KTM 450 SXF 2008

Koliko sam citao o njemu njegova namjena nije koristenje u sampu.Jer je potpuno razlicit bazni system.
69

Citat: C++ poslato Jul 19, 2014, 09:51:39 PRE PODNE
Koliko sam citao o njemu njegova namjena nije koristenje u sampu.Jer je potpuno razlicit bazni system.

Pa gledaj, BlueG je testiran i radi za 5k milisekundi a PostgreSQL na 2k milisekundi znaci da je puno brzi, a uostalom mi radi na hostu...
Poslednja Izmena: Jul 19, 2014, 16:58:33 POSLE PODNE od Vuzimir

My Bike KTM 450 SXF 2008

pa jesi sve uradio sto je potrebno da bi taj inc radio?
69

Citat: Vuzimir poslato Jul 19, 2014, 16:56:11 POSLE PODNE
Pa gledaj, BlueG je testiran i radi za 5k milisekundi a PostgreSQL na 2k milisekundi znaci da je puno brzi, a uostalom mi radi na hostu...

Vjeruj mi, takve jake querie ti nećeÅ¡ u sa-mpu raditi, ta testiranja su napravljena sa jakim oveflowom na queriu, a u samp-u ti je nemoguće da ćeÅ¡ ikada trebati takve querie Å¡to u praksi znači da za jedan prosječan queri (koji ćeÅ¡ ti imati) brzina se broji u nekoliko desetina milisekundi, Å¡to je skoro 10x manje od 1 sekunde. Brzina nije uvijek prednost, ima razlog zaÅ¡to je sporiji, a to je kako je plugin programiran, ako je sporiji ne znači da je loÅ¡e jer je u 90% slučajeva baÅ¡ obrnuto, ti sporiji rade joÅ¡ neke dodatne provjere i sl. - A nemaÅ¡ kvalitetan plugin za PostgreSQL, onaj koji ima nije siguran, vjeruj mi i nemoj se brinuti o brzini jer ne radiÅ¡ nativne programe pa da razmiÅ¡ljaÅ¡ o hardware-u, raÄ'e 5-10 milisekundi sporije ali provjereno nego isto toliko manje, a tko zna kada ti može zatvarati konekcije i sl.

Već sam bio reko nekome, bitno je da shvatiš da SQLlite, PostgreSQL, mySQL nisu jezici za sebe, to čak nisu niti programski jezici, SQL je programski jezik, a mySQL, SQLlite, PostgreSQL su ti nešto kao što je PHPu Zend virtualna mašina koja ima garbage collection ( http://en.wikipedia.org/wiki/Garbage_collection_(computer_science) ) takva slično su ti i SQLlite, PostgreSQL i mySQL tamo se samo izvršava SQL... A ta razlika ti može bit individualna kao što sam dao primjer za zend masinu
Poslednja Izmena: Jul 19, 2014, 17:14:59 POSLE PODNE od Slay
Kristijan Stipić

LOCK

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima

Zasto ti je tema lockana:

Tema neaktivna, problem se smatra rješenim.

PRAVILA:

GLAVNA PRAVILA BALKAN SAMP ZAJEDNICE - http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=7045.0

Pomoc u vezi SA:MP Servera - http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=14.0
Software Developer