[6. recenzija] - United City

Započeo elemental., Jul 26, 2014, 23:59:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo nas sa našom 7. recenzijom. Kao što možete vidjeti u naslovu teme, danas vam donosimo recenziju United Citya.

Mod je veoma loÅ¡e optimiziran. Dok sam se registrovao, tri puta mi je crashalo(a nije do mene, nikad mi nigdje ne crasha). Pored crashova, laggalo mi je nenormalno na nekim mjestima. Sa obzirom da je mod raÄ'en od 0, i da je skoro puÅ¡ten u pogon, sve to je veoma loÅ¡e odraÄ'eno, kao da niÅ¡ta nije iÅ¡lo po planu. Mape su odlične. Nigdje nisam primijetio greÅ¡ku za ova 2-3 sata provedena na serveru. Registracija mi se sviÄ'a, i sastoji se od 5-6 koraka. Imaju vrlo kvalitetan mapping tim. Å to se tiče igračevih opcija, igrač može samo promijeniti lozinku od accounta. Å to se tiče bagova, mod nije "bagfree". Na serveru nisam vidio ni jednu stvar koja bi mogla dobiti status "unikatnosti".
Naša ocjena za ovu kategoriju: 7/10.

Na serveru mi nikako nije bilo ugodno. Server poruke su loÅ¡e, a odabir boje je veoma loÅ¡(ispočetka, jedva da sam ih i primjećivao). Textdrawovi ispod novca i healtha su Å¡areni, Å¡to mi se nikako ne sviÄ'a. Jedina dobra stvar je logo u gornjem desnom uglu. Iznad healtha možete vidjeti koliko je sati i koji je datum. Na serveru sam imao osjećaj da sam sam, jer nikog nisam vidio.
Naša ocjena za ovu kategoriju: 7/10

Administracija na serveru u nekim trenutcima zna biti veoma loša. Na sva koja sam postavio, dobio sam odgovor, ali iskreno, na svaki dobijeni odgovor, morao sam se načekati. I gotovo sva pitanja sam morao ponovo postaviti(na što sam izgubio $500-$750, zbog plaćanja toga što trebaš pomoć).
Naša ocjena za ovu kategoriju: 7/10

Forum tema je prvobitno napravljena od strane DzinerStudia, dok bi kasnije bila editovana od strane United City  teama i korisnika phaenomeN. Sve boje na forumu su dobro uklopljene. Boja pozadine je mjeÅ¡avina crne i narandžaste. Boja fonta je neka nijansa sive. Nazivi kategorija i podforuma su neka nijansa narandžaste. Sve to je uredu, ali meni se forum čini nekako pretaman. Uz sve to, jako dobro je napravljen i UserInfo.
Naša ocjena za ovu kategoriju: 9/10.

Mod kao mod, neće vas previÅ¡e iznenaditi. Jedino Å¡to vas može iznenaditi su mape na serveru, koje su stvarno odraÄ'ene za pohvalu. Screen textdrawovi su veoma loÅ¡e odraÄ'eni. Boje isto tako veoma loÅ¡e uklopljene. Administracija na serveru vam možda neće prvi put odgovoriti na pitanje, ali ponovite, siguran sam da hoćete. Forum tema je super odraÄ'ena,  zamjerka je ta Å¡to je nekako pretamna.
Naša ocjena za UnitedCity RolePlay: 7,5/10.

Server IP: 178.33.216.96:2014
Server forum: www.unitedcity-hq.info
SA:MP verzija: 0.3z
Poslednja Izmena: Avgust 27, 2014, 14:21:47 POSLE PODNE od Blaeks

mod je skoro pusten u pogon, tako da ja mislim da ce oni to srediti s vremena na vreme, jer sama sustina servera nije losa, samo lose doradjena u vidu nekih stvari, a sto se igraca tice, nadam se da su pravu :)

Server je onako ok imaju super mape solidan broj igraca i dobru ekonomiju, jer je mod radjen iz 0 trebace im neko vreme da ga dobro usklade.

Solidan Server nije los :D

• My Maps:ShowRoom Eclipse
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=77337.0
• My Mods Ray Eclipse
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=76545.msg532450#msg532450

•Respect: Dinox,Blaeks,...Neno..., LuKsA, Nik Delgad,BloodMaster,нÏ...Dιgαâ,,¢,Levuâ,,¢,GЯG[4]â,,¢,ριnkmanâ,,¢,Boris,Joey,Benac, Dude,Ivan_Ino.pwn,C++,

Najbolja recenzija do sad, samo prevelike ocjene prema tvom misljenju ;)

Mod je edit UP-a i pusten je u pogon pre 9mesci kad je server i otvoren, sa tim da je skoro bio malo veci update...
Sto se tice crash-a msm da je do tebe, retko kome crasha... Laga zbog ogromnog broja mapa koje ce se lagano izbacivati ili zameniti novim sa manje objekata i textura :) Veoma sam se zacudio kad si rekao da na nikog nisi naleteo, ja licno u roku od 2,3min naletim na 20+ igraca... Na zalost da bi video mnogo drugih stvari moras biti veci level...
To placanje za pomoc je uvedeno zato sto su do tad klinci spamali na /askq bez razloga, a sad ne trose pare... Pomoc naravno da nece doci u sekundi jer ima stvarno mnogo igraca, a samim tim i spama na /askq /report...

Recenzija mi se ne svidja jer ima dosta gresaka... Bio sam i admin jedno vreme tamo, a trenutno vodim jednu familiju :3
Pohvala za tud.
Poslednja Izmena: Jul 27, 2014, 20:20:16 POSLE PODNE od Levuâ„¢

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Mod ce se fino srediti,evo danas je bio jedan update s kojim je sredito nekoliko bugova koji su prijaviti,za crash mi se bilo desilo jednom samo na registraciji,ovo da nisi vidio skoro nikoga na srw je pomalo za ne povjerovati jer stvarno se moze vidjeti dosta igraca online,administracija se jos obnavlja,micu se oni koji nisu aktivni i ostalo,sve u svemu pohvala za trud