[Pomoc]Ispis

Započeo Don Corleone., Jul 11, 2014, 16:52:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja od '0
Detaljan opis problema: Kako da napravim da mi ispise koje sam oruzije kupio ?
Dio skripte:
CMD:kupioruzije(playerid, params[])

{
	    SendClientMessage(playerid, -1, "RP mod: Za upotrebu: /kupioruzije");

ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_WEAPONS, DIALOG_STYLE_LIST, "Weapons", "Desert Eagle\nAK-47\nCombat Shotgun\nKnife\nMP5", "Odaberi", "Odustani");

SendClientMessage(playerid, -1, "Kupili ste oruzije.");

return 1;
	}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):To je to sto sam napravio,i radi komanda,ali npr,dole pise kupili ste oruzije,cim kucam /kupioruzije,salje poruku "Kupili ste oruzije" a iako nisam,C++ kako da to sredim ? Da se ispise tek poslije kupovine,i da ispise koje sam oruzije kupio?

pa u responsu na taj dialog dodas scm znaci imas 3 case za oruzije u svaki dodas scm zasto jer kad ti kupis neko od tih oruzija ispisace to sto si stavio.
69

Pogledaj kad dodam i pogledaj errore..
public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
{

if(dialogid == DIALOG_WEAPONS)
    {
        if(response) // 
        {
            // Give them the weapon
            	switch(listitem)
            {
                case 0: GivePlayerWeapon(playerid, WEAPON_DEAGLE, 100);
				SCM(playerid, -1, "Kupili ste Desert Eagle");
                case 1: GivePlayerWeapon(playerid, WEAPON_AK47, 100);
                case 2: GivePlayerWeapon(playerid, WEAPON_SHOTGSPA, 100);
				case 3: GivePlayerWeapon(playerid, WEAPON_KNIFE, 1);
				case 4: GivePlayerWeapon(playerid, WEAPON_MP5, 100);

}

}
        return 1; 
    }

return 1;
}

Errori:

C:\Users\Dzaferovic\Desktop\Prvi RP Mod\gamemodes\RP.pwn(234) : error 002: only a single statement (or expression) can follow each "case"
C:\Users\Dzaferovic\Desktop\Prvi RP Mod\gamemodes\RP.pwn(234) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Dzaferovic\Desktop\Prvi RP Mod\gamemodes\RP.pwn(235) : error 014: invalid statement; not in switch
C:\Users\Dzaferovic\Desktop\Prvi RP Mod\gamemodes\RP.pwn(235) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Dzaferovic\Desktop\Prvi RP Mod\gamemodes\RP.pwn(235) : error 001: expected token: ";", but found ":"
C:\Users\Dzaferovic\Desktop\Prvi RP Mod\gamemodes\RP.pwn(235) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Dzaferovic\Desktop\Prvi RP Mod\gamemodes\RP.pwn(235) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

5 Errors.
Poslednja Izmena: Jul 11, 2014, 16:58:47 POSLE PODNE od Connell

if(dialogid == DIALOG_WEAPONS)
    {
        if(response) //
        {
            // Give them the weapon
               switch(listitem)
            {
                case 0: { GivePlayerWeapon(playerid, WEAPON_DEAGLE, 100); SCM(playerid, -1, "Kupili ste Desert Eagle"); }
                case 1: { GivePlayerWeapon(playerid, WEAPON_AK47, 100); SCM(playerid, -1, "Kupili ste AK47"); }
                case 2: { GivePlayerWeapon(playerid, WEAPON_SHOTGSPA, 100); SCM(playerid, -1, "Kupili ste Ime Oruzija"); }
	            case 3: { GivePlayerWeapon(playerid, WEAPON_KNIFE, 1); SCM(playerid, -1, "Kupili ste Ime Oruzija"); }
	            case 4: { GivePlayerWeapon(playerid, WEAPON_MP5, 100); SCM(playerid, -1, "Kupili ste Ime oruzija"); }

}

}
        return 1;
    }

return 1;
}
69

Hvala početnik sam,tek učim :)