[Pomoc] Oko Parking Servisa

Započeo #woLF, Jul 10, 2014, 03:09:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja
Detaljan opis problema:Ovako treba mi komanda da članovi Parking Servisa mogu parkirati auto kada doÄ'u u bazu.
Dio skripte:Nemam,treba mi netko napraviti :-*
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Nemam

Zasto jednostavno ne napravis komandu /zakaci i /otkaci,i samo otkace auta u ps bazu,a naplacuje se tako sto moraju otvoriti kapiju?Samo ne znam kako da zastitis od rac-a,ali opet je jednostavnije nego /psparkiraj...
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Pi Coin Network se sada može prodavati!

Napravis da kad kuca clan npr komandu /otkaci da se tom autmobilu sacuva pozicija tj kao kad kucas /v park i onda kad bude respawn autmobila onda ce on ostati na tom mestu :) moj predlog

Probaj da dodas pPlacenovozilo u enum pa onda kad PS Clan kuca /parkirajvozilo i sl. da postavis pPlacenovozilo na 1 onda u public onplayerentervehicle stavis da provjerava da li je pPlacenovozilo podeseno na 1,ako jeste tj ako ga je PS clan parkirao onda ugasis motor vozila i trazis igracu da plati odredjenu sumu novca npr "SendClientMessage(playerid,-1,"Da preuzmete svoje vozilo kucajte /platikaznu,kazna iznosi 500$");" i onda napravis novu komandu /platikaznu i oduzmes igracu novac i upalis motor vozila.Jedini problem je RAC :/
http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetVehicleParamsEx
Mozda ti ovo pomogne oko gasenja i paljenja motora

Pa mene RAC i Restart zezaju pa mi treba da oni iz ps imaju komandu za parkiranje vozila pokuÅ¡ati ću uzeti admin komandu za parkiranje vozila pa je dodati za parking servis  ;)