[Pomoc] Erori

Započeo Shaw Salcedo, Jul 04, 2014, 19:37:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Pomoc dva erora:
C:\Users\maza\Desktop\Balkan Elitez v6.0\gamemodes\dukenzi.pwn(25501) : warning 209: function "cmd_kupiimenik" should return a value
C:\Users\maza\Desktop\Balkan Elitez v6.0\gamemodes\dukenzi.pwn(25512) : warning 209: function "cmd_kupitelefon" should return a value
Pawn compiler 3.2.3664
Evo i deo skripte:
CMD:kupiimenik(playerid, params[],help)
{
if(PlayerInfo[playerid][pImenik] == 1) return SCM(playerid,-1, ""ZUTA"[BC:RP] "SIVA"Vec posedujes imenik!");
if(PlayerInfo[playerid][pNovacDzep] < 50) return SCM(playerid,-1, ""ZUTA"[BC:RP] "SIVA"Nemate dovoljno novca 50$!");
PlayerInfo[playerid][pImenik] = 1;
g_NovacMinus(playerid,50);
FirmaNovac(UsaoFirma[playerid],50);
SCM(playerid,-1,""ZELENA"Kupili ste imenik za 50$! | /broj [Za listu brojeva]");
SavePlayer(playerid);
}
CMD:kupitelefon(playerid, params[],help)
{
if(PlayerInfo[playerid][pMobilni] == 1) return SCM(playerid,-1, ""ZUTA"[BC:RP] "SIVA"Vec posedujes mobilni telefon!");
if(PlayerInfo[playerid][pNovacDzep] < 150) return SCM(playerid,-1, ""ZUTA"[BC:RP] "SIVA"Nemate dovoljno novca 150$!");
new br = 100000 + random(899000);
PlayerInfo[playerid][pMobilni] = br;
g_NovacMinus(playerid,150);
FirmaNovac(UsaoFirma[playerid],150);
new textjbni[512]; format(textjbni, sizeof(textjbni),""ZELENA"Kupili ste mobilni telefon | Broj vaseg mobilnog je: "SIVA"%d!",br);SCM(playerid, -1, textjbni);
SavePlayer(playerid);
}

Skripta koju koristim: BE
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): //
GAD SAM JA

Ti onda prvi odgovori :D Posto tebi verujem
GAD SAM JA