[Pomoc] SMS

Započeo toVi, Jun 21, 2014, 10:19:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Shoorty mi je napravio /sms komandu. Ali on je to nabrzinu uradio pa nije siguran da li radi. Ja neam dva kompa pa ne mogu tesat komandu. Moze neko provjerit da li komanda radi, pa ako nesto nije uredu da mi ispravite kako treba. Hvala unapred
Dio skripte:
CMD:sms(playerid, params[])
{
	new id, str[250], tekst[128]; // Definicije
	if(sscanf(params, "us[128]", id, tekst)) return SendClientMessage(playerid, -1, "Koristite: /sms [ID Igraca] [Tekst]"); // Ako ne upise sve izbaci mu kao 'Vodic'

format(str, sizeof(str), "SMS: %s, Za: %s", tekst, ImeIgraca(id)); // Formatiramo za igraca
	SendClientMessage(playerid, -1, str); // Saljemo format

format(str, sizeof(str), "SMS: %s, Od: %s", tekst, ImeIgraca(playerid)); // Formatiramo za primaoca
	SendClientMessage(id, -1, str); // Saljemo format
	return 1;
}

// Daje ime igraca nije bitno da li je vas, drugi ili neki treci igrac
stock ImeIgraca(playerid)
{
	new Ime[MAX_PLAYER_NAME];
	GetPlayerName(playerid, Ime, sizeof(Ime));
	return Ime;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

LOCK

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima

Zasto ti je tema lockana:

Ovo je PDF u kojem postavljas iskljucivo pitanja koja te muce, ne ispunjavanje zelja i ovakve teme. Moras sam da proveris, pa ako nadjes neku gresku onda postavis temu o kakvom se problemu radi, a mi cemo ti pomoci. Koliko sam gledao mislim da komanda radi.

PRAVILA:

GLAVNA PRAVILA BALKAN SAMP ZAJEDNICE - http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=7045.0

Razgovor u vezi PAWN Skriptanja - http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11453.0

Poslednja Izmena: Jun 21, 2014, 10:46:55 PRE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com