[POMOC] FirmaSystem

Započeo Duki, Jun 20, 2014, 09:21:47 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Konkretno ove mi errore izbacuje xD
C:\Users\Nikola\Desktop\Ne diraj ubijam!\[0.3z] Under City by Kroni (c) 2014\filterscripts\Firmasystem.pwn(7) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\Nikola\Desktop\Ne diraj ubijam!\[0.3z] Under City by Kroni (c) 2014\filterscripts\Firmasystem.pwn(40) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Nikola\Desktop\Ne diraj ubijam!\[0.3z] Under City by Kroni (c) 2014\filterscripts\Firmasystem.pwn(43) : error 017: undefined symbol "fExtra"
C:\Users\Nikola\Desktop\Ne diraj ubijam!\[0.3z] Under City by Kroni (c) 2014\filterscripts\Firmasystem.pwn(43) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Nikola\Desktop\Ne diraj ubijam!\[0.3z] Under City by Kroni (c) 2014\filterscripts\Firmasystem.pwn(43) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Nikola\Desktop\Ne diraj ubijam!\[0.3z] Under City by Kroni (c) 2014\filterscripts\Firmasystem.pwn(43) : error 017: undefined symbol "extra"
C:\Users\Nikola\Desktop\Ne diraj ubijam!\[0.3z] Under City by Kroni (c) 2014\filterscripts\Firmasystem.pwn(43) : fatal error 107: too many error messages on one line

A evo tih linija ...
public OnGameModeInit()
{
new str[40];
    for(new idx = 1; idx < sizeof(FirmaInformacije); idx++)// Kreira loop, koji ce ici kroz sve firme
    {
        format(str, sizeof(str), FPATH, idx);// Ovo ide u spremanje, koje smo napravili ranije
        INI_ParseFile(str, "sacuvajbiz_%s", .fExtra = true, .extra = idx );
        FirmaInformacije[idx][fIkona] = CreateDynamicPickup(1272, 1, FirmaInformacije[idx][fUlazX], FirmaInformacije[idx][fUlazY], FirmaInformacije[idx][fUlazZ], FirmaInformacije[idx][fVW]); // Ovo ce automatski napravi pickup (ULAZ)
        FirmaInformacije[idx][fIzvanIkone] = CreateDynamicPickup(1272, 1, FirmaInformacije[idx][fIzasaoX], FirmaInformacije[idx][fIzasaoY], FirmaInformacije[idx][fIzasaoZ], FirmaInformacije[idx][fUvw]); // Kreira pickup unutar interijera
    }
}
return 1;

P.S PRATIM TUTORAILA SA OVOG LINKA! http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=68798.msg478768#msg478768

BUMP! IMa zivih ovde sto niko ne odgovara znate li ?

Pa pogledaj jel si sve prilagodio svom gamemodu,ako si radio sve po tutorijalu mora da radi ili uradi sve opet samo pazljivije

imas u tutu BIZID a ti si define FirmaID to ispravi ... zatim bentrance .... i fextra prepravi u bextra
zatim definisano ti je fZakljucana ili fZakljucan a ti stavljao u komande li fZakljucano...
zatim fCjena si stavljao a definisao fCijena
Kod: [Izaberi]
zatim undefined symbol "RemoveUnderScore"
stock RemoveUnderScore(playerid)
{
    new name[MAX_PLAYER_NAME];
    GetPlayerName(playerid,name,sizeof(name));
    for(new i = 0; i < MAX_PLAYER_NAME; i++)
    {
        if(name[i] == '_') name[i] = ' ';
    }
    return name;
}
zatim na ycmd komande nema , help na kraju sto pravi probelm ... ubacite na kraju , help i dodajte     
Kod: [Izaberi]
#pragma unused help 
imas i bPrice zamenite sa fCijena
onda bEnterance... zameni sa fUlazZ
Imas i Frima sto treba da se ispravi sa Firma logicno
i imas wolrd undefinied i to kad se sredo compile sa 0 warninga i erora

Pricao je dimi o tome..
Poslednja Izmena: Jun 20, 2014, 11:21:25 PRE PODNE od Acke
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Nisam radio u GameModu radio sam novu FilterScriptu is pocetka sve ! Znaci izbiso sam sve i radio isto ko i on i samo mi tu izbacuje errore XD

BUMP jel moze neko da resi problem?