[Pomoc] /veh

Započeo PrinoX, Jun 22, 2014, 12:26:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Neki mod uredujem
Detaljan opis problema: Pa nije problem vec pitanje , zanima me kako da napravim cmd /veh napisem /veh [ID vozila] npr 411 za infernus i stvori mi se to auto , a kad napisem /unistiveh da se sklone ta auta !
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

napraviš tu komandu /veh kakvu ti želiš i napraviš komandu za respawn auta http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetVehicleToRespawn
neće ti nitko napraviti servirano vjeruj mi. ;)

Pa nisam ja ni mislio da to men bude iskripano tu , vec samo da mi malo pomognete :D

ja ću ti dat komandu /veh a ti sam probaj skuziti kako unistit ta vozila

CMD:veh(playerid, params[])  
{  
   new 
   vID, 
   Cl1,
   Cl2,
   Float:X, 
   Float:Y, 
   Float:Z, 
   Float:Ang; 
   if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, -1, "[ERROR]: Nisi Admin!");   
       if(sscanf(params, "iii", vID, Cl1, Cl2)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_ORANGE, "{0000FF}[SX:RP | KOMANDA]:{FF8040} /veh <vehicleid> <boja1> <boja2>");  
       GetPlayerPos(playerid, X, Y, Z);  
       GetPlayerFacingAngle(playerid, Ang);  
       CreateVehicle(vID, X + 5.0, Y, Z, Ang, Cl1, Cl2, 1200000);  
       return true;  
}

A /unistiveh napraiš dosta jednostavnije samo malo mozganja i napravit ćeš je ;)

CMD:unistivozilo(playerid, cmdtext[])
{
if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SCM(playerid,COLOR_RED,"{B3B3B3}[{FF0000}Greska!{B3B3B3}] Niste Admin!");
if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid, 0xFFFFFFFF, "{FF0000}>> [GRESKA] {FFFFFF}Niste u vozilu!");
DestroyVehicle(GetPlayerVehicleID(playerid));
SCM(playerid,COLOR_RED,"{B3B3B3}[{FF0000}Vozilo!{B3B3B3}] Unistili ste vozilo!");
return 1;
}

eto jel ok :)

CMD:unistivozilo(playerid, cmdtext[])
{
if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SCM(playerid,COLOR_RED,"{B3B3B3}[{FF0000}Greska!{B3B3B3}] Niste Admin!");
if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid, 0xFFFFFFFF, "{FF0000}>> [GRESKA] {FFFFFF}Niste u vozilu!");
new unistivozilo;
unistivozilo= GetPlayerVehicleID(playerid);
DestroyVehicle(unistivozilo);
SCM(playerid,COLOR_RED,"{B3B3B3}[{FF0000}Vozilo!{B3B3B3}] Unistili ste vozilo!");
return 1;
}

stavi tako