Pomoc - Errori

Započeo Benac, Jun 21, 2014, 14:34:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta: UP
Problem: Pa zasto mi baca ove errore -.-
Dio Skripte:
D:\SAMP\samp03z_svr_R1_win32\gamemodes\BERP.pwn(35616) : error 029: invalid expression, assumed zero
D:\SAMP\samp03z_svr_R1_win32\gamemodes\BERP.pwn(35616 -- 35617) : warning 215: expression has no effect
D:\SAMP\samp03z_svr_R1_win32\gamemodes\BERP.pwn(35617) : error 001: expected token: ";", but found "else"
D:\SAMP\samp03z_svr_R1_win32\gamemodes\BERP.pwn(35617) : error 029: invalid expression, assumed zero
D:\SAMP\samp03z_svr_R1_win32\gamemodes\BERP.pwn(35617) : fatal error 107: too many error messages on one line

if(PiroVozila(vozilo))
  		{
  		    if(PlayerInfo[playerid][pPosao] != POSAO_PIROTEHNICAR)
  		    {
  		        SCM(playerid, BOJA_CRVENA,"GRESKA: "SIVA"Niste zaposleni kao pirotehnicar!");
				RemovePlayerFromVehicle(playerid);
		  	)  //35616
		  	else return SCM(playerid, BOJA_ZELENA, "INFO: "SIVA"/razminiravanje /prekiniposao"); //35617
	 	}

SLike:
TUTORIALI :

Big Respect: " C++ "  (Majke mi nepamtim boljeg moderatora pawno sekcije, dada Blaeks je nekad bio :P)

U ovom kodu sto si postao Imas 2 otvorene { a jednu zatvorenu }

if(PiroVozila(vozilo))
        {
            {
            RemovePlayerFromVehicle(playerid); //35616
           else return SCM(playerid, BOJA_ZELENA, "INFO: "SIVA"/razminiravanje /prekiniposao"); //35617
       }
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

nekuzim ? sta nisam evo ti

if(PiroVozila(vozilo))
  		{
  		    {
				RemovePlayerFromVehicle(playerid);
		  	)
		  	else return SCM(playerid, BOJA_ZELENA, "INFO: "SIVA"/razminiravanje /prekiniposao");
	 	}
TUTORIALI :

Big Respect: " C++ "  (Majke mi nepamtim boljeg moderatora pawno sekcije, dada Blaeks je nekad bio :P)