[POMOC] Error

Započeo B R A D., Jun 15, 2014, 13:47:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GH-RP
Detaljan opis problema: Pa izlazi mi ovaj error kad save a imam ga u include
Dio skripte: #include <JunkBuster>
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): (2) : fatal error 100: cannot read from file: "JunkBuster"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

ili nemas taj inc u pawno>include folderu ili probaj da otvoris pod sa njegovim pawnom
69

Citat: [SF]C++ poslato Jun 15, 2014, 13:48:48 POSLE PODNE
ili nemas taj inc u pawno>include folderu ili probaj da otvoris pod sa njegovim pawnom
imam ga neznam sta je :/

neznas sta je pa jesi pokusao kako sam ti rekao otvori mod njegovim pawnom.
69

Citat: [SF]C++ poslato Jun 15, 2014, 14:08:51 POSLE PODNE
neznas sta je pa jesi pokusao kako sam ti rekao otvori mod njegovim pawnom.
Brate neznam ja sta mi kazes ti meni ne razumem te bas iz mkd sam de potrudi se malo poopsirno

Pa brt ides u GH:RP folder pa u pawno pa pawno.exe pa otvoris mod i tek onda ga compile znaci preko foldera pawno u modu koji si skinuo

Citat: Rax_King poslato Jun 15, 2014, 14:13:26 POSLE PODNE
Pa brt ides u GH:RP folder pa u pawno pa pawno.exe pa otvoris mod i tek onda ga compile znaci preko foldera pawno u modu koji si skinuo
Brt tako radim isti error

Kazes imas inc i tako otvaras nema teorije onda da neradi.
69

nemoguce je to sto ti kazes da imas inc a da ti pokazuje errore. Ajde probaj da stavis pored toga errora "//" pa ga compile. Svakako JunkBuster i nije nesto dobar AntiCheat tako da mozes da skines neke nove AntiCheat-ove sa ovog ili officialnog sa-mp foruma.