[Savet] Oko Compile

Započeo ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂, Maj 26, 2014, 22:19:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Ima na slici
Detaljan opis savjeta: Treba mi savet kako da mi ovako bude kada uradim compile i za sta ovo inace sluzi kakva je to provera ?

image free hosting
Komentar:

Ovo ti je provjera da li ima nekih erora koji smjetaju MODU jer ako ima eror negdje nece raditi. To compajler shvatio kao gresku dao si mu nesto pogresno osim ako te nema inc file. Warining samo kaze upozorenje upozorava te da moze sa tim raditi al moze stvarati crashove i takve slicne stvari.  :P
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Cuj znm ja sta sve znaci sem ovoga

Header size:          14728 bytes
Code size:          2642704 bytes
Data size:          4314140 bytes
Stack/heap size:      16384 bytes; estimated max. usage=4771 cells (19084 bytes)
Total requirements: 6987956 bytes

To me zanima sta je i kako da ga napravim da mi to prikazuje kada uradim Compile

Ni ja to nikad nisan zna zašto.. pa kad sam kroistio neke edite modova šta ja znan npr gf mod kad san brisa neke systeme jednostavno mi se to maklo..

A ne znam ja sam ovo nasao u jednom modu ali ne znam preko cega ovo ide pa da bih mogao da stavim u moj u koliko je ovo neka korisna stvar

Ja sam imao taj problem primer preopteretio sam neki odgovor u skripti primer u jednom odgovoru pod OnDialogResponse
prebukirao sam jedan odaziv i to mi je bacalo...
69

Znaci ovo je nesto u koliko se negde nesto prebukira ?

Dakle,ako ne compile-ujes ono sto si napravio nece ti biti u modu.TakoÄ'e,ovo provjerava imaÅ¡ li errora,warninga itd. i obavijesti te.
--------Moj youtube kanal(klik na sliku)--------

Citat: Wilco poslato Maj 27, 2014, 13:35:42 POSLE PODNE
Dakle,ako ne compile-ujes ono sto si napravio nece ti biti u modu.TakoÄ'e,ovo provjerava imaÅ¡ li errora,warninga itd. i obavijesti te.
Procitaj iznad moj post....
69

Prikazuje koliko ti je fajl veliki i koliko imas redova itd ...
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Citat: Zohan No.1.map poslato Maj 28, 2014, 17:05:05 POSLE PODNE
Prikazuje koliko ti je fajl veliki i koliko imas redova itd ...
A kako da nabudzim to u moj mod posto je ovo iz nekog drugog ?