[Pomoc]Index radia

Započeo Wilco, Maj 28, 2014, 12:56:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Underpoint
Detaljan opis problema:Ne razumijem zašto mi pokazuje dva errora na ovoj liniji,koliko vidim sve je uredu?
C:\Users\Kocka\Desktop\Long Streets RP RolePlay 0.3z edit Underpoint\gamemodes\LSRP.pwn(9655) : error 033: array must be indexed (variable "PlayerInfo")
C:\Users\Kocka\Desktop\Long Streets RP RolePlay 0.3z edit Underpoint\gamemodes\LSRP.pwn(9655) : error 036: empty statement

Dio skripte:
YCMD:lsradio(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"LS:RP | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
 if(PlayerInfo[playerid] == 0);
 if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid))
 {
  SPD(playerid, LSRADIO, DIALOG_STYLE_LIST, ""BELA"Long Streets izbor pjesama", ""CRVENA"(1). "BELA"Counting Stars\n"CRVENA"(2). "BELA"Neka\n"CRVENA"(3). "BELA"Bajaga-Moji su drugovi\n"CRVENA"(4). "BELA"Bob Marley-A lala lala long", "Odaberi", "Izlaz");
 }
 return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://prntscr.com/3nca00
Poslednja Izmena: Maj 28, 2014, 12:57:26 POSLE PODNE od Wilco
--------Moj youtube kanal(klik na sliku)--------

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

{
    #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"LS:RP | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
 if(PlayerInfo[playerid] == 0)
 {
  SPD(playerid, LSRADIO, DIALOG_STYLE_LIST, ""BELA"Long Streets izbor pjesama", ""CRVENA"(1). "BELA"Counting Stars\n"CRVENA"(2). "BELA"Neka\n"CRVENA"(3). "BELA"Bajaga-Moji su drugovi\n"CRVENA"(4). "BELA"Bob Marley-A lala lala long", "Odaberi", "Izlaz");
 }
 return 1;
}

Citat: Shoorty poslato Maj 28, 2014, 13:20:29 POSLE PODNE
{
    #pragma unused help
 if(PlayerInfo[playerid] == 0)
 {
 }
 return 1;
}

6 errora

{
     #pragma unused help,params
	 {
	  SPD(playerid, LSRADIO, DIALOG_STYLE_LIST, ""BELA"Long Streets izbor pjesama", ""CRVENA"(1). "BELA"Counting Stars\n"CRVENA"(2)."BELA"Neka\n"CRVENA"(3)."BELA"Bajaga-Moji su drugovi\n"CRVENA"(4)."BELA"Bob Marley-A lala lala long", "Odaberi", "Izlaz");
	 }
     return 1;
}

ako ti baca error problem je onda u boji..
Poslednja Izmena: Maj 28, 2014, 13:41:02 POSLE PODNE od [SF]C++
69

Citat: [SF]C++ poslato Maj 28, 2014, 13:39:33 POSLE PODNE
YCMD:lsradio(playerid, param[], help)
{
    #pragma unused help
   {
    SPD(playerid, LSRADIO, DIALOG_STYLE_LIST, ""BELA"Long Streets izbor pjesama", ""CRVENA"(1). "BELA"Counting Stars\n"CRVENA"(2).         "BELA"Neka\n"CRVENA"(3). "BELA"Bajaga-Moji su drugovi\n"CRVENA"(4). "BELA"Bob Marley-A lala lala long", "Odaberi", "Izlaz");
   }
   return 1;
}

ako ti baca error problem je onda u boji..

Nije u boji uopste problem,meni treba da mogu svi slusati pjesme,ono "Playerinfo[playerid],tu je error.Sada sam namjestio da npr samo policija može slušati :P

if(PlayerInfo[playerid][Varijabla] == Vrijednost)
{
daj naredbu..
}
69

Citat: [SF]C++ poslato Maj 28, 2014, 13:42:59 POSLE PODNE
if(PlayerInfo[playerid][Varijabla] == Vrijednost)
{
daj naredbu..
}

Ali nemam taj tip varijable,ono kao da je obican igrac,to mi treba.

Citat: [SF]C++ poslato Maj 28, 2014, 15:53:47 POSLE PODNE
pa daj pjasni sta oces..

Ne znam sta nije jasno,treba mi da svi igraci,nebitno jel on u org.nnije,jel admin ili gamemaster,dakle svi svi svi da mogu pustati sebi radio?

{
	 {
	  SPD(playerid, LSRADIO, DIALOG_STYLE_LIST, ""BELA"Long Streets izbor pjesama", ""CRVENA"(1). "BELA"Counting Stars\n"CRVENA"(2)."BELA"Neka\n"CRVENA"(3)."BELA"Bajaga-Moji su drugovi\n"CRVENA"(4)."BELA"Bob Marley-A lala lala long", "Odaberi", "Izlaz");
	 }
     return 1;
}

ovo sam ti dao odma gore ali ne ti oces nesto drugo pa sad oces nesto drugo odluci se.
69

Citat: [SF]C++ poslato Maj 28, 2014, 16:18:36 POSLE PODNE
{
	 {
	 }
     return 1;
}

ovo sam ti dao odma gore ali ne ti oces nesto drugo pa sad oces nesto drugo odluci se.

Evo,riješio sam i ranije,hvala na pomoci.