SA:MP na pametnim telefonima

Započeo stefandelic, Maj 28, 2014, 19:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Spominje li neko izlazak SA:MP-a za mobitel? Prije manje od pola godine izasao je GTA SAN ANDREAS ali za SA:MP neznam jos.

Naleteo sam na taj tut negde ugl moze se igrati SAMP...

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Postoje brojne aplikacije koje obradjuju statistike servera, prikazuju igrace i druge.. Sto se SA:MP-a tice nisam nista cuo. Ali mislim da postoji mogucnost da se sada realizuje nesto poput igre na serverima sa MySql bazama. Serveri sa MySql bazom imao stalan pristup citanju i unosenju podataka sto im omogucuje razmenu podataka i na aplikacijama i na forumima.  Uc vece programersko iskustvo u web programiranju moguce je izvrsiti neke promene u igri. Kao sto su: online razmenjivanje imovine, citanje statistike igraca. Ceo proces bi mogao da funkcionise na principu UCP-a, ali bi bilo daleko kompleksnije i zahtevnije. Za sada su to samo zelje, ali ko zna, mozda se i ostvare..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Maj 28, 2014, 20:08:47 POSLE PODNE
Postoje brojne aplikacije koje obradjuju statistike servera, prikazuju igrace i druge.. Sto se SA:MP-a tice nisam nista cuo. Ali mislim da postoji mogucnost da se sada realizuje nesto poput igre na serverima sa MySql bazama. Serveri sa MySql bazom imao stalan pristup citanju i unosenju podataka sto im omogucuje razmenu podataka i na aplikacijama i na forumima.  Uc vece programersko iskustvo u web programiranju moguce je izvrsiti neke promene u igri. Kao sto su: online razmenjivanje imovine, citanje statistike igraca. Ceo proces bi mogao da funkcionise na principu UCP-a, ali bi bilo daleko kompleksnije i zahtevnije. Za sada su to samo zelje, ali ko zna, mozda se i ostvare..

Točno si sve rekao...
Tko želi ovo napraviti, a ne zna realizirati, a želi i zaraditi od takve aplikacije može mi se javiti ali naravno, uz neku novčanu naknadu za popularnije servere bi napravio i jeftinije pošto bi promet na aplikaciji bio puno veći pa je zarada moguća...

Ja sam već iskodirao nekoliko cms i framework sustava koji mogu biti temelj takvoj realizaciji i koji su apsolutno kompaktibilni sa svakom bazom, ako nekoga stvarno ovo zanima neka mi se javi... da imam vremena igrati se još sampom već bilo online...

Konkretno pričam o web aplikaciji koja bi na mobitelima radila kao mobilna web aplikacija, znači prikaz bi bio responsivean
Poslednja Izmena: Maj 28, 2014, 20:29:24 POSLE PODNE od Slay
Kristijan Stipić

Denis_Lapi

*

Ako Slay kaze da moze, onda moze ;) Konkretno mislim na sve Sql vaze, ali posto je MySql kod nas atraktivan nadovezao sam se na njega. Svaki server koji ima bazu podataka na web-u moze se nadati ovoj mogucnosti. Lepo bi bilo ovakvo nesto da se napravi, ali bi svakako bilo potrebno vremena,  a i novca. Aplikacije, one prostije, se krecu od 250â,¬ pa do 300â,¬. Ovo je vec zahtevnije i trazi se mnogo vise, te cena ne bi po mojoj proceni manja od 500â,¬â€¦ Barem je to tako kod firmi koje se bave time :D

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Maj 28, 2014, 20:37:10 POSLE PODNE
Ako Slay kaze da moze, onda moze ;) Konkretno mislim na sve Sql vaze, ali posto je MySql kod nas atraktivan nadovezao sam se na njega. Svaki server koji ima bazu podataka na web-u moze se nadati ovoj mogucnosti. Lepo bi bilo ovakvo nesto da se napravi, ali bi svakako bilo potrebno vremena,  a i novca. Aplikacije, one prostije, se krecu od 250â,¬ pa do 300â,¬. Ovo je vec zahtevnije i trazi se mnogo vise, te cena ne bi po mojoj proceni manja od 500â,¬â€¦ Barem je to tako kod firmi koje se bave time :D

Ja radim kao programer u jednoj firmi u zgu i cijene nisu ni približno takve, a i ovakvi poslovi se ne daju firmama ovo je za freelance
500â,¬ bi bila realna cijena ako izostaviÅ¡ ostale aspekte,a to je s kim uopće imaÅ¡ posla jer ovdje nitko ne bi mogao tolike novce izdvojiti jer ovdje niko viÅ¡e-manje ne radi nego idu u Å¡k. i sl.

Ja ne pričam o takvom profitu, za slabiji server bi uzeo 150-200â,¬ (kodiranje + responsive-an dizajn znaci kompletno rjeÅ¡enje), a za neki jači server za koji se zna da će imati prometa bi pristao napraviti i za besplatno ali uz fer dogovor, a to je da ja napravim novitet i nemam NIKAKVE obaveze vezane za server nego ISKLJUÄŒIVO za održavanje i nadogradnje, a ja sam sebi stvaram zaradu od vaÅ¡eg prometa i uzimam je (u potpunosti),a nakon toga bi mogli i uzeti u obzir dogovor o prodaji komplet apikacije i tada zarada i app u vlasniÅ¡tvu onog čiji je server...
Kristijan Stipić

Denis_Lapi

*

Cena je sada vec stvar dogovora, govorimo o mogucnosti. Svakako da mogucnost postoji za nesto, ali ne i za graficki prikaz igre, barem za sada..

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Kako smo krenuli sa izradom danaÅ¡njih telefona (telefoni sa velikim ekranima), ne bi me čudilo da danas-sutra zaigramo SA:MP preko telefona.  :)

Denis_Lapi

*

Pa ne znam da li ce se SA:MP zaigrati na telefonima, mislim da je suvise slabo pracena igrica da bi se neko ubacio u realizaciju istog. Igrice poput LoL itd.. su daleko vise igrane, ali niko ih jos ne planira optimizovati i za "pametne" telefone.
Boze zdravlje da odrade to pa da igram SA:MP malo cesce jer igram samo na svake 2/3 nedelje..

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com