[pomoc]Komanda dobro ne radi...

Započeo Arnel_Bp, Maj 22, 2014, 15:18:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moja od 0
Detaljan opis problema: Imam problem, definisao sam zone, i sad mi nesto ne radi dobro komanda... kada kucam /loc 0 np. pise (0)'s 's current location: ()
Dio skripte:
CMD:loc(playerid, params[])
{
    if(Ulogiran[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Moras se spawnati da bi mogao da koristis ovu komandu");
	new string[128],id, pname[24];
	if(sscanf(params, "ui", id)) return SCM(playerid,  0xFF0000FF, "Koristi: /loc [id]");
    if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid, 0xFF0000FF, "ID igraca koji ste unijeli nije online.");
	format(string,sizeof(string),"%s(%d)'s current location: %s",pname,id,SAZONE_NAME);
 	SCM(playerid,-1,string);
 	return 1;
 	}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

CMD:loc(playerid, params[])
{
    if(Ulogiran[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Moras se spawnati da bi mogao da koristis ovu komandu");
	new string[128],id, pname[24];
	if(sscanf(params, "u", id)) return SCM(playerid,  0xFF0000FF, "Koristi: /loc [id]");
    if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid, 0xFF0000FF, "ID igraca koji ste unijeli nije online.");
	format(string,sizeof(string),"%s(%d)'s current location: %s",pname,id,SAZONE_NAME);
 	SCM(playerid,-1,string);
 	return 1;
 	}

+ nemozes koristit pname a nemas funkciju da igracu prepozna ime kroz taj string...
Poslednja Izmena: Maj 22, 2014, 15:25:06 POSLE PODNE od [SF]C++
69

na ovu liniju nesto nije dobro

pise

warning 213: tag mismatch

(0)'s current location:
ovo ti baca jer si sigurno id 0
mozda je do ovoga problem SAZONE_NAME idi proveri kako se koristi i nemoj da bumpas inace cu ti lock temu
69

ma pise SAZONE_NAME samo sto nesto nece.... a nije to sto sam id 0, i ne bumpam temu... Ako oces lock je nije problem...