[POMOC] Bug sa komandom

Započeo Kovelj_Car1, Maj 17, 2014, 09:54:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CrazyCity
Detaljan opis problema: Kada kucam /svima heal pise mi ''samo vlasnik'' a ja sam vlasnik O.o
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Daj nam cmd i proveri kao rcon da se ulogujes pa onda komandu

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

YCMD:sviheal(playerid, params[], help)
{
   #pragma unused help
   #pragma unused params
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return GreskaMessage(playerid, "Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
   if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] > 6) return SCM(playerid, 0xC3C3C3FF, "[CB:RP] "BELA"Morate biti Administrator levela 7 da bi koristili ovo!");
   new string[128];
   foreach(Player, i) {
   SetPlayerHealth(i,100.0); PlayerInfo[Glad] = 100; format(string,64,"~r~Glad: ~w~%d%",PlayerInfo[Glad]); TextDrawSetString(Sistem1,string); TextDrawShowForPlayer(i,Sistem1); }
   format(string,sizeof(string),"Administrator "COL_WHITE"%s "COL_RED"je izlecio sve igrace.",GetName(playerid));
   SCMTA(COLOR_RED,string);
   return 1;
}

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] > 6) > if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 7)
Poslednja Izmena: Maj 17, 2014, 20:25:40 POSLE PODNE od 032.Marcus

Ajde stavi u [ code ]  [ /code ] tag komandu, ne mogu da gledam ovako..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 7) return SCM(playerid, 0xC3C3C3FF, "[CB:RP] "BELA"Morate biti Administrator levela 7 da bi koristili ovo!");
Jednostavno Tuxa'

Citat: Tuxa poslato Maj 18, 2014, 00:53:10 PRE PODNE
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 7) return SCM(playerid, 0xC3C3C3FF, "[CB:RP] "BELA"Morate biti Administrator levela 7 da bi koristili ovo!");
Sta sam tim ?

Aha,znaci samo to ispravim i to je to ? :D Imam bug i sa komandom /savez , kad hocu sa nekim da udjem u savez i kucam /savez pise mi da je taj lider vec u nekoj org a nije O.o
Poslednja Izmena: Maj 18, 2014, 09:53:01 PRE PODNE od Kovelj_Car1