[pmoc]lista clanova

Započeo Arnel_Bp, Maj 15, 2014, 17:03:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moja od 0
Detaljan opis problema: kako da uradim listu clanova np za SWAT, ja imam neki system ali mi treba da pise u listu ne ako je connected i koji je rank, nego ako je connected, koji je rank i ako je u SWAT skin, a ako je connected i ako nije u swat skinu da mu ne pokazuje u listu clanova necije ime :P Samo ako ima SWAT prava da ga pokazuje u SWAT listu, to ne trazim nego ako ima SWAT prava, i ako je konekted a nije u SWAT skin da mu ne pokazuje listu clanova, ako me shvatate. Znaci evo ovako, moze ko bilo da kuca np. /lista i ako je neko konekted od SWAT clanova da mu ne pise u listu samo ako je taj od clanova online u SWAT skin....
Dio skripte:
CMD:lista(playerid, params[])
{
foreach(Player, i)
{
if(gTeam[i] == TEAM_SWAT)
{
new string[128];
    SendClientMessage(playerid,-1,"SWAT Clanovi");
format(string,sizeof(string),"%s %s(%d)" ,GetRank(i), GetName(i), playerid);
    if(strlen(string) == 0) return SendClientMessage(playerid,-1,"Nema online SWAT clanova");
SendClientMessage(playerid, 0x00FFFFFF, string);
}
}
return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Maj 15, 2014, 17:04:44 POSLE PODNE od Arnel_Bp

if(gTeam[playerid] != TEAM_SWAT) return SCM(playerid, -1, "greska, nisi swat!");

ovo ?

Citat: Hitman poslato Maj 15, 2014, 17:15:05 POSLE PODNE
if(gTeam[playerid] != TEAM_SWAT) return SCM(playerid, -1, "greska, nisi swat!");

ovo ?

ovako gledaj imam komandu lista i sad ovako

format(string,sizeof(string),"%s %s(%d)" ,GetRank(i), GetName(i), playerid);

i ako je neko od SWAT clanova u SWAT skin, nije bitno ko... onda da mu se pokaze u ovome formatu, a ako nema nikog u SWAT skin onda da pise nema nikoga u SWAT skin, a tu komandu da moze da kuca bilo kooo :D :D Ako me shvatas ? hehe